Αθλητικά

Έναρξη χειμερινού προγράμματος Αθλητικά Μονοπάτια στην Κάσο

Έφτασε η ώρα προετοιμασίας του χειμερινού προγράμματος Αθλητικά Μονοπάτια 2024-2025 που θα διαρκέσει μέχρι και τον Ιούνιο του 2025 και απευθύνεται σε παιδιά που κατοικούν μόνιμα στην Κάσο.

Το πρόγραμμα όπως κάθε χρόνο θα περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές αθλητικές  & παιδαγωγικές δραστηριότητες, ενώ στόχος  είναι ο εμπλουτισμός του με καινοτόμες και ενδιαφέρουσες νέες δράσεις!

Για τη συμμετοχή στο χειμερινό πρόγραμμα οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής στον παρακάτω σύνδεσμο :

-Απαραίτητη είναι η ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο ή καρδιολόγο ή παθολόγο τελευταίου 12-μηνου (Α.Δ.Υ.Μ δεν   γίνονται δεκτά) η οποία θα πρέπει να αναρτηθεί μαζί με την αίτηση συμμετοχής.

Τα  Αθλητικά Μονοπάτια είναι μια πρωτοβουλία που σχεδιάζεται και  υλοποιείται από την Αναγέννηση & Πρόοδος,  υπό την επιστημονική  επίβλεψη του Τμήματος Αθλητικής Αριστείας της  Α΄Ορθοπαιδικής  Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με  αποκλειστική  δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου