Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Απείχαν από την προπόνηση της Πέμπτης οι «κυανέρυθροι»

Σοβαρό θέμα προέκυψε στο Διαγόρα λίγες ημέρες πριν από το εντός έδρας κρίσιμο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Καμπανιακό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 στον Α’ Όμιλο (Βόρειο).
Οι ποδοσφαιριστές του «γηραιού» απείχαν από την προπόνηση που είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Πέμπτης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο λόγος της αποχής έχει να κάνει με οφειλές της ΠΑΕ προς το πρόσωπό τους, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση ότι αν δεν τακτοποιούσε τις εκκρεμότητες θα απείχαν από την προπόνηση της Πέμπτης, όπως και έπραξαν.
Όπως είναι φυσικό, το συγκεκριμένο γεγονός έχει προκαλέσει ανησυχία στους φιλάθλους του Διαγόρα, οι οποίοι περιμένουν τις εξελίξεις.
Οι άνθρωποι του «γηραιού» καλούνται πλέον να πράξουν το αυτονόητο, που δεν είναι άλλο από την τακτοποίηση των οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην εύρυθμη λειτουργία της, έχοντας το μυαλό της μόνο στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι άγνωστο αν οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα θα προπονηθούν την Παρασκευή ή θα απέχουν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα αππο την προετοιμασία τους ενόψει Καμπανιακού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου