Αθλητικά

10η Ανάβαση Πανορμίτη: Με 12 σωματεία και 111 συμμετέχοντες

Το επόμενο σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η 10η Ανάβαση Πανορμίτη που διοργανώνει ο ΑΣΡ Έλαφος σε την συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Διεύθυνση Αθλητισμού), της Ιεράς Μονής Πανορμίτη και του Δήμου Σύμης.
Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η διορία για τις δηλώσεις συμμετοχής και στα τρία αγωνίσματα (ατομική χρονομέτρηση, μαζική ανάβαση και criterium).
Συνολικά 12 σωματεία από όλη την Ελλάδα και 111 αθλητές και αθλήτριες δήλωσαν την συμμετοχή τους, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΣΡ Έλαφος προς ενημέρωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Μετά το τέλος των συμμέτοχων για την 10η επετειακή Ανάβαση Πανορμίτη στις 12 και 13/10/2024, 12 σωματεία από όλοι την Ελλάδα και 111 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες!
Ευχαριστούμε πολύ για την συμμέτοχη σας και ευχόμαστε καλή διαμονή και καλή επιτυχία σε όλους !
Μείνετε συντονισμένοι!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου