Αθλητικά

Γιάννης Ιατρίδης: «Ο Δήμος οφείλει να δώσει απαντήσεις για το γήπεδο. Όποιοι δεν σέβονται το παρελθόν, δεν θα έχουν μέλλον»

Ο Γιάννης Ιατρίδης, πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας και πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ, από τους πρωτεργάτες της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου της Καλλιθέας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό TopFm για τα προβλήματα που προέκυψαν στη διάρκεια διεξαγωγής του τελικού του Σούπερ Καπ και για τις ελλείψεις που διαπιστώθηκαν σε θέματα οργάνωσης.
«Ακούω παράπονα για τις πάνω εξέδρες που δεν έχουν ορατότητα λόγω κακής τοποθέτησης των κιγκλιδωμάτων, για τον φωτισμό του γηπέδου, για τον οποίο δεν ξέρω αν έγινε φωτοτεχνική μελέτη. Αν εκτελείς ένα έργο χωρίς ολοκληρωμένες και σωστές μελέτες, δυστυχώς αυτά τα προβλήματα θα προκύψουν», δήλωσε ο κ. Ιατρίδης και πρόσθεσε ότι:
«Κάποιοι προσπαθούν να επιρρίψουν ευθύνες σε προηγούμενες διοικήσεις. Ας σεβαστούν το παρελθόν γιατί αλλιώς δεν θα έχουν μέλλον. Η ευθύνη ανήκει στο Δήμο για το αν οι μελέτες ήταν σωστές ή αν ο χρόνος ήταν επαρκής. Υπάρχουν χρονοδιαγράμματα και έπρεπε να εφαρμοστούν. Ο Δήμος πρέπει να απαντήσει για όλα αυτά».
Αναφέρθηκε στο ιστορικό ανέγερσης του γηπέδου, λέγοντας ότι δεν κατασκευάστηκε για την ομάδα του Κολοσσού, αλλά για τις ανάγκες της περιοχής. Τόνισε ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα που έχουν γίνει σε όλο το Αιγαίο επί των ημερών της δημαρχίας του.
«Στην αρχική μελέτη του έργου υπήρχε πρόβλεψη για προμήθεια ταμπλό και καλαθιού. Η προμήθεια έγινε το 2010. Έμαθα ότι δόθηκαν σε ένα σχολείο που είχε ανάγκη. Δεν με ενδιαφέρει τι ακριβώς έγινε. Εμείς πάντως τα παραδώσαμε», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Ιατρίδης σχολιάζοντας το σπάσιμο της μπασκέτας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
«Η άδεια λειτουργίας του γηπέδου, πυρασφάλειας, όλες οι αδειοδοτήσειςυπήρχαν. Ας σεβαστούν κάποιοι το παρελθόν, διότι αν δεν σεβαστείς το παρελθόν, δεν έχεις μέλλον. Αν έγιναν όλα σωστά (σ.σ. για την επέκταση και την φιλοξενία του σούπερ καπ), θα πρέπει να μας το απαντήσει ο δήμος Ρόδου. Εγώ παρέδωσα ένα σημαντικό έργο για όλο το Αιγαίο. Δεν πρόκειται στο μέλλον να γίνει αντίστοιχο γήπεδο. Αν κάποιος το καταφέρει, θα είμαι ο πρώτος που θα του δώσει συγχαρητήρια. Εμείς φτιάξαμε αυτό το γήπεδο που χρειάζονταν η περιοχή μας και οι δημότες μας. Σήμερα έρχονται να κάνουν πασαλείμματα που κατά την άποψή μου δεν είναι σωστά. Από εκεί και πέρα, ας απαντήσουνόσοι έχουν την ευθύνη», είπε ο κ. Ιατρίδης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου