Αθλητικά

Κλεάνθης: Πλήρης και αποφασιστικός στο ντέρμπι γειτόνων

Την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, προκειμένου να πάρει τα πάνω του κερδίζοντας ηρεμία και αυτοπεποίθηση, θα αναζητήσει ο Κλεάνθης στο σαββατιάτικο ντέρμπι γειτόνων με τον Αστέρα Παστίδας, στο γήπεδο Παραδεισίου.
Εκτός απροόπτου η ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς θα παραταχθεί πλήρης, καθώς οι προπονήσεις της εβδομάδας κύλησαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ο έμπειρος τεχνικός περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν έμφαση στις λεπτομέρειες, που τους κόστισαν την ήττα τόσο στο ματς της πρεμιέρας με την Αναγέννηση Ασφενδιού, όσο και στο πρόσφατο της Κω με αντίπαλο τη Δόξα Καρδάμαινας.
Στα δικά του μάτια ο Κλεάνθης εμφανίστηκε απολύτως ανταγωνιστικός, είχε πλάνο και το υπηρέτησε καλά, ωστόσο “πληγώθηκε” από τη συμπεριφορά του στις στημένες φάσεις καθώς και από λίγες καθοριστικές για τις ισορροπίες του παιχνιδιού στιγμές, καθώς στο διάστημα που δεν υπήρχε σκορ, έχασε ευκαιρίες για να προηγηθεί κερδίζοντας το μομέντουμ.
Ο αγώνας με τον Αστέρα αντιμετωπίζεται ως ευκαιρία για μία καινούργια αρχή κόντρα σε ένα ικανό σύνολο, με τους Παραδεισιώτες να ελπίζουν στη δυναμική υποστήριξη του κοινού τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου