Αθλητικά

Ακουσίλαος: Ζητούμενό του η γρήγορη ωρίμανση

Με δύο ανταγωνιστικές εμφανίσεις, που ωστόσο δεν ήταν αρκετές για του χαρίσουν τους πρώτους βαθμούς του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του ο Ακουσίλαος. Κι αν η ήττα στα Μαριτσά στο παιχνίδι της πρεμιέρας θεωρείται εντός προγράμματος, αυτή που ακολούθησε στις Φάνες από τον Αστέρα Μασάρων με 2-1 “πόνεσε”, δεδομένου πως ήρθε από μία επίσης νεοφώτιστη ομάδα που έχει ως βασικό στόχο την παραμονή της.
Ο προπονητής Σάββας Καραβόλιας απέδωσε το αποτέλεσμα σε λάθη απειρίας, στις πολλές χαμένες προσωπικές μονομαχίες, καθώς και στην αδυναμία αξιοποίησης των ευκαιριών που δημιουργήθηκαν.
Επιπλέον είχε να διαχειριστεί ξανά περιορισμένο αριθμό επιλογών, δεδομένου πως η ανετοιμότητα παικτών που πέρασαν ένα επαγγελματικά πιεσμένο καλοκαίρι, σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς και μπερδέματα με κάποια δελτία, δεν του επέτρεψαν να έχει διαθέσιμους περισσότερους από δεκατρείς αθλητές.
Ακόμα κι έτσι όμως, ο τεχνικός των “πράσινων” δεν αποθαρρύνθηκε , καθώς είδε ξεκάθαρα σημάδια βελτίωσης και αποφασιστικότητα να συνεχιστεί η καθημερινή δουλειά. Η ομάδα θα πραγματοποιήσει σήμερα την τελευταία προπόνησή της ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας δύσκολου ματς της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αναγέννηση Ασφενδιού.
Εκτός απροόπτου στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για την Κω το πρωί της Κυριακής, θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά και ο Βίκτορ, καθώς το δελτίο του είναι έτοιμο, ενώ πιθανότητες έχει και ο έτερος των Βραζιλιάνων Γκουστάβο, που μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μετά τη χειρουργική επέμβαση που έκανε.
Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να τον μιμηθεί και ο Κομίνι, σηματοδοτώντας την επιστροφή της ομάδας σε συνθήκες κανονικότητας. Όσο για την αποστολή στην Κω καθ’ αυτή, στόχος του Ακουσίλαου είναι να πραγματοποιήσει μία όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση, διεκδικώντας τις πιθανότητές του να επιστρέψει με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου