Αθλητικά

Ορισμοί για Αγγελή και Τζανετάκη!

Στην πρεμιέρα της Elite League ορίστηκε ο Αργύρης Αγγελής, ο οποίος θα διευθύνει το παιχνίδι ανάμεσα στην Α.Ε. Ψυχικού και τον Γ.Σ. Ελευθερούπολης. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 16:30, με τους φιλοξενούμενους να έχουν υψηλούς στόχους. Μαζί με τον Αγγελή στο Ψυχικό θα «σφθρίξουν» ο Ηλίας Καρπάνος (Αχαΐας- Ηλείας) και ο Σωτήρης Τεφτίκης (Αθηνών).
ΣΑΒΒΑΤΟ(05/10):
Ψυχικό (16:30): Α.Ε. Ψυχικού- Γ.Σ. Ελευθερούπολης
(Καρπάνος- Τεφτίκης- Αγγελής/ Διμπινούδης)
Στο παιχνίδι της πρεμιέρας Ν.Ο. Σαρωνίδας- Πήγασος Θυρέας για την πρεμιέρα της National League 2 (1ος όμιλος) θα «σφυρίξει» ο Γιώργος Τζανετάκης. Ο αξιολογημένος ρέφερι του Σ.Δ.Κ.Δ. θα βρεθεί στο κλειστό «Κ. Κότταρη» για την αναμέτρηση της πρεμιέρας και μαζί του θα είναι η Ανθή Χαϊνά (Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας) και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης (Αθηνών). Αναλυτικά, ο ορισμός από την Κ.Ε.Δ. της Ε.Ο.Κ. για τον Τζανετάκη.
ΚΥΡΙΑΚΗ(06/10):
«Κ. Κότταρη» (17:00): Ν.Ο. Σαρωνίδας- Πήγασος Θυρέας
(Χαϊνά- Χριστοδουλάκης- Τζανετάκης/ Κουτσομήτρος)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου