Αθλητικά

Κώστας Στεφανίδης: «Δεν ήταν αποχή αλλά ρεπό. Μας ‘’έσφαξαν’’ στα τρία πρώτα παιχνίδια»

Ο πρώην πρόεδρος του Γ.Σ. Διαγόρας Κώστας Στεφανίδης υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν οφειλές στην ΠΑΕ και «βάφτισε» την αποχή… ρεπό λόγω θλάσεων. Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό TOPFm της Ρόδου το μέλος της ΠΑΕ Διαγόρας και πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κώστας Στεφανίδης. Συγκεκριμένα, διέψευσε ότι έγινε αποχή την Πέμπτη (3/10), ήταν κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχουν οφειλές και υποστήριξε ότι δεν έγινε προπόνηση γιατί τέσσερις ποδοσφαιριστές είχαν θλάση!
Ο Στεφανίδης, μάλιστα, απόρησε με τα ΜΜΕ που δεν κάνουν πρώτο θέμα την αντιμετώπιση που έχει ο Διαγόρας από τη διαιτησία και αποκάλυψε ότι όχι μόνο δεν θα αφαιρεθούν βαθμοί λόγω οφειλών στον Παραστατίδη, αλλά ο ίδιος θα ανήκει στο ρόστερ από τον Δεκέμβριο.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξή του, σε απόδοση του FL News:
-Για τις οφειλές στον Παραστατίδη και την προσωρινή αφαίρεση βαθμών:
«Ο Διαγόρας έχει εξοφλήσει πάνω από 250 χιλιάδες ban στη Βραζιλία και δεν έχει μείνει σχεδόν κανένα χρέος. Για τον Παραστατίδη υπήρχε μια εκκρεμότητα, η οποία νομίζω σήμερα (σ.σ. Πέμπτη) το μεσημέρι έληξε. Ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει με την ομάδα και νομίζω από τον Δεκέμβριο θα είναι στο ρόστερ. Περιμέναμε τον δικηγόρο του για να το τελειώσουμε».
-Έχει πληρωθεί ο Παραστατίδης ή έχει έρθει σε συνεννόηση η διοίκηση;
«Έχει επέλθει συμφωνία, ώστε να είναι ο Παραστατίδης στο ρόστερ του Διαγόρα τον Δεκέμβριο. Θα ενσωματωθεί από τώρα. Αυτή η λύση ήταν δρομολογημένη».
-Η Super League 2, όμως συνεχίζει να έχει τον Διαγόρα με -2β…
«Παραμένει -2, αλλά μετά θα γίνει +1. Υπάρχουν τα επίσημα, αλλά υπάρχουν και πολλά σκοτεινά μονοπάτια που συναντά ο Διαγόρας. Περίμενα πρώτη είδηση ότι ο Διαγόρας στα τρία πρώτα παιχνίδια βρήκε μία εχθρική διαιτησία απέναντί του».
-Εδώ, όμως συζητάμε για την αποχή των παικτών από την προπόνηση…
«Δεν υπάρχει αποχή των παικτών του Διαγόρα για οικονομικούς λόγους. Υπάρχει ένα παρατεταμένο off για δύο ημέρες γιατί έχουν επιβαρυνθεί πολύ. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ τέσσερις ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε υπερηχογράφημα και βρέθηκε ότι έχουν θλάσεις. Ευτυχώς που το ματς μπήκε τη Δευτέρα για να υπάρξει μια αποθεραπεία, γιατί οι παίκτες επιβαρύνθηκαν τα μέγιστα. Έπαιξαν σε πολύ κακούς αγωνιστικούς χώρους στην Κόρινθο και στη Νάξο».
-Άρα λέτε ότι πήγαν στο γήπεδο, ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους και πήραν ρεπό. Δεν έγινε αποχή…
«Οι παίκτες κατέβηκαν να κάνουν προπόνηση, δεν ζήτησαν κανένα δεδουλευμένο. Δηλαδή ο Γεωργέας, ο Σαπουντζής, ο Κλωνάρης, οι Αργεντίνοι, ο Έντο, ο Σταματούλλας, ο Κοκκίνης, ο Λιούμης, ο Καζάου, έχουν δεδουλευμένα; Δεν έχουν ούτε 25 μέρες εδώ. Για ιατρικούς λόγους αποφασίστηκε να παραταθεί το ρεπό για μία ημέρα ακόμα. Υπήρχε σκέψη αν έκαναν το απόγευμα προπόνηση και όχι το πρωί».
Αν έχουν και αύριο (σ.σ. Παρασκευή) αποχή τι γίνεται;
«Αύριο (σ.σ. Παρασκευή) κανονικά».
-Ναι, αλλά είχαν ρεπό τη Δευτέρα, την Τετάρτη πάλι ρεπό και την Πέμπτη δεν είχαν ρεπό…
«Αποφασίστηκε επειδή οι θλάσεις δεν έχουν υποχωρήσει, είναι μικρές μεν, να έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν».
-Χρειάζεται συμπαίκτες ο κ. Παπαδημητρίου. Έχει αποχωρήσει εν κρυπτώ ο κ. Προβατίδης, ενώ έχει φύγει και ο κ. Καμπουράκης. Πρέπει να ζητήσετε στήριξη…
«Ο κ. Καμπουράκης και ο Στάθης είναι κοντά στην ομάδα. Κι εγώ δεν μπορώ να είμαι σε όλα τα παιχνίδια δίπλα στην ομάδα».
-Σε κανένα ματς δεν έχουμε δει τον Προβατίδη…
«Ο Στάθης αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα και θα δούμε τι λύση θα δοθεί. Από την άλλη εννοείται ότι χρειάζεται στήριξη όλου του νησιού. Από την προετοιμασία αντιμετωπίζει συνέχεια προβλήματα μικρά και μεγάλα. Να επανέλθω σε κάτι σοβαρό. Στη σφαγή με τον Μακεδονικό φάνηκε ότι κάτι γίνεται. Αναρωτήθηκε κανείς μήπως από πίσω ήταν Ροδίτες εναντίον του Διαγόρα; Ποιος ήταν ο παρατηρητής που έβαλε άριστα στον κ. Περράκη; Και Ροδίτης παρατηρητής; Γελάνε στην Αθήνα».
-Γιατί κάθε χρόνο φεύγουν παίκτες από τον Διαγόρα με χρέη; Μήπως πρέπει να πείτε την αλήθεια στον κόσμο;
«Αποφεύγετε την κουβέντα. Ποιος Ροδίτης παρατηρητής έβαλε άριστα στον κ. Περράκη;».
-Το θέμα δεν είναι η διαιτησία, αλλά αν θα κατέβει ο Διαγόρας στο γήπεδο…
«Όταν ξεκινάς το πρωτάθλημα με έναν από τους καλύτερους αντιπάλους τον Μακεδονικό και ο παρατηρητής συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο…».
Για τη διαιτησία στη Λάρισα δεν βγάλατε, όμως ανακοίνωση…
«Έγιναν τα παράπονα. Από τη Λάρισα, όμως θα γυρίσει ο άλλος να σου πει ότι έχασες 3-0. Για το άδικο 1-0 του έβαλε κακό βαθμό η παρατηρητής».
-Χρωστάει ο Διαγόρας χρήματα σε παίκτες;
«Σε κανέναν. Παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τον ΠΣΑΠΠ. Αν η ομάδα χρωστά αφαιρούνται βαθμοί, πηγαίνουν στα δικαστήρια ή πάνε στην εγγυητική. Ο κ. Μανιώτης πήρε 8.500. Πληρώθηκε για έναν ολόκληρο χρόνο ενώ έπαιζε σε άλλη ομάδα. Τα ban που έχουν πληρωθεί στη Βραζιλία βρίσκονται στο γραφείο του κ. Ιωαννίδη, δικηγόρου της Γιουνάιτεντ και θα τα διεκδικήσει πίσω τα λεφτά αυτά. Η ερώτηση που κάνω είναι ποιος ήταν ο εγκέφαλος που κυνήγησε τον Διαγόρα στα τρία πρώτα παιχνίδια και ειδικά στο πρώτο. Νομίζω ότι ο εγκέφαλος καθαιρέθηκε».
-Η αποχή είναι δεδομένη παρότι βαφτίζετε το κρέας ψάρι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έκαναν συμπαράσταση στις θλάσεις των υπολοίπων;
«Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν ψάχνουμε ποιοι ήταν στην πρώτη διαιτησία. Πολλοί Ροδίτες βγάζουν σπυράκια με τον Διαγόρα που θα είναι πρωταγωνιστής στο τέλος. Αύριο (σ.σ. Παρασκευή) να έρθετε στην προπόνηση και να βγάλετε φωτογραφίες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου