Αθλητικά

Στη Χ.Α.Ν.Θ. και ο Γιώργος και ο Χαράλαμπος Χριστοδούλου!

Το μεγάλο βήμα σε μία υποσχόμενη μπασκετική διαδρομή κάνουν ο Χαράλαμπος και ο Γιώργος Χριστοδούλου, οι οποίοι αποχαιρέτισαν τον Αίολο Κεφάλου και θα συνεχίσουν στα τμήματα υποδομής της Χ.Α.Ν.Θ. Οι δύο νεαροί Κώοι αθλητές συμφώνησαν με το ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης και θα παίξουν στη Χ.Α.Ν.Θ., η οποία τους ανακοίνωσε: ”Η ανακοίνωση της ΧΑΝΘ: ”Το τμήμα μπάσκετ της ΧΑΝΘ βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου και Χαράλαμπου Χριστόδουλου που μέχρι πρότινος έπαιζαν στον Αίολο Κεφάλου της Κω. Ο Γιώργος θα ενισχύσει την εφηβική ομάδα της ΧΑΝΘ ενώ ο Χαράλαμπος θα παίξει τόσο στο παιδική ομάδα όσο και σ’ αυτή των Παμπαίδων. Η ΧΑΝΘ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση της ομάδας του Αιόλου Κεφάλου και ιδιαίτερα το προπονητή που χάραξε τη πορεία των δύο παιδιών Σάζαλη Δημήτρη. Γιώργο και Χαράλαμπε σας καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της ΧΑΝΘ!
ΤΟ ”ΑΝΤΙΟ” ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΖΑΛΗ
Ο προπονητής τους στον Αίολο Κεφάλου ανέφερε χαρακτηριστικά: ”Γλυκόπικρη η αίσθηση της μεταγραφής ενός παιδιού από τις ακαδημίες της ομάδας που είσαι προπονητής. Πικρή γιατί κάθε αποχωρισμος μετά από κάποια χρόνια πονάει,ειδικά αν μέσα σε αυτά τα χρόνια έχετε περάσει χαρές,λύπες,τσακωμούς,απογοητεύσεις,συγκινήσεις. Γλυκιά γιατί βλέπεις μέσα από τη δουλειά σου τα παιδια να βελτιώνονται και από το τίποτα να δημιουργείς κάτι ειδικά με τις συνθήκες που έχουμε σαν μια τοπική ομάδα μικρού χωριού με ότι αυτό συνεπάγεται.. Παιδί από τις ακαδημίες του Αιόλου Κεφαλου ανάμεσα στις κλήσεις κλιμακίων της ΕΟΚ (μεγάλη χαρά). Γλυκιά γιατί βλέπεις παιδια από τις ακαδημίες σου να έχουν την ευκαιρία τους για το παραπάνω βήμα! Οπότε η χαρά μαλλον υπερτερεί από τα πολλά συναισθήματα που νιώθω.. Συμβουλή μου από εδώ και πέρα ταπεινά και με πολλή δουλειά! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ”!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου