Αθλητικά

Super League 2: Σε «Ζωσιμάδες» και δημοτικό στάδιο Ρόδου

Δύο αναμετρήσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 στον Α’ Όμιλος (Βόρειο).
Το ενδιαφέρον των φιλάθλων του νησιού μας θα στραφεί τη Δευτέρα στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, όπου στις 15:00 ο Διαγόρας θα υποδεχθεί τον Καμπανιακό στο παιχνίδι που θα… κλείσει την 3η αγωνιστική. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Βασίλης- Απόστολος Αργυρός από τον σύνδεσμο Πέλλας, με βοηθούς τον Χρήστο Μητροφάνη και τον Χρήστο Νικολάου και οι δύο από τον σύνδεσμο Αθηνών, 4ο διαιτητή τον Άγγελο Μπακογιάννη (Αθηνών) και παρατηρητή διαιτησίας τον Κώστα Ζαννετίδη (Δωδεκανήσου).
Σήμερα Κυριακή, στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί την Νίκη Βόλου, με διαιτητικό «τρίο» τους Δρακίδης, Φράγιο και Φακάνας.
Αναλυτικά:
Super League 2
Α’ Όμιλος
3η αγωνιστική
Κυριακή 6/10

-«Ζωσιμάδες» 15:00
ΠΑΣ Γιάννινα- Νίκη Βόλου
Διαιτητές: Δρακίδης Φράγιος, Φακάνας,
4ος διαιτητής: Κεχαγιάς
Παρ. διαιτησίας: Κουλιάς
Δευτέρα 7/10
-Δημοτικό στάδιο Ρόδου 15:00
Διαγόρας- Καμπανιακός
Διαιτητές: Αργυρός, Μητροφάνης, Νικολάου
4ος διαιτητής: Μπακογιάννης
Παρ. διαιτησίας: Ζαννετίδης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου