Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Να επιστρέψει στα «τρίποντα»

Μακριά από το νησί μας δοκιμάζεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 3ο όμιλο ο Α.Σ. Ρόδος, καθώς σήμερα στις 16:00 θα φιλοξενηθεί στο δημοτικό γήπεδο Γαργαλιάνων από τον Α.Ο. Μιλτιάδης.
Τα «ελάφια» μετρούν μία νίκη (εκτός έδρας) και μία ισοπαλία (εντός έδρας) και θέλουν να επιστρέψουν στα «τρίποντα» για να ρεφάρουν την εντός έδρας απώλεια βαθμών με αντίπαλο τον Αστέρα Σταυρού, αλλά και για να διατηρηθούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι είναι δύσκολο, όπως όλα τα εκτός έδρας, γι’ αυτό και ο προπονητής Χρήστος Τζίμας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό για να οδηγηθούν στην κατάκτηση της νίκης.
Ιδιαίτερα αγωνιστική προβλήματα δεν υπάρχουν στα «ελάφια», με τον νεαρό τεχνικό να έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στον Α.Ο. Μιλτιάδης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου