Αθλητικά

Κολύμβηση: Υπό την αιγίδα της ΚΟΕ τα έξι 6 Grand Prix στο Κολλέγιο Ρόδου

Αναπτύσσεται η κολύμβηση στο νησί μας, καθώς υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας θα διεξαχθούν τα 6 Grand Prix χρονομέτρηση που θα φιλοξενηθούν στο Κολλέγιο Ρόδου από τους Πιγκουίνους.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Σημαντικό βήμα για την κολύμβηση στη Ρόδο: Εγκρίθηκαν με την αιγίδα της ΚΟΕ τα 6 Grand Prix των Πιγκουίνων Ρόδου
Με μεγάλη υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι για πρώτη φορά το Κολλέγιο Ρόδου θα φιλοξενήσει 6 ημερίδες χρονομέτρησης, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ). Αυτό το επίτευγμα αποτελεί ορόσημο στη συνεχή ανάπτυξη και τις προσπάθειες της κολυμβητικής κοινότητας του νησιού μας, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των 6 Grand Prix των Πιγκουίνων Ρόδου κατά την περσινή χρονιά, τα οποία συνέβαλαν καθοριστικά στην προώθηση του αθλήματος.
Η ΚΟΕ, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην ποιότητα και την αφοσίωση των Πιγκουίνων Ρόδου, ενέκρινε την αίτησή μας, δίνοντας το “πράσινο φως” για τη διεξαγωγή της φετινής σειράς αγώνων υπό την αιγίδα της. Αυτό είναι ένα ιστορικό βήμα για την κολύμβηση στο νησί μας και παρέχει μια αξιόλογη ευκαιρία για τους νέους αθλητές να αναπτυχθούν και να εκτεθούν σε υψηλότερο αθλητικό επίπεδο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο. Οι ημερίδες θα διεξαχθούν στις εξής ημερομηνίες: 12 Οκτωβρίου, 16 Νοεμβρίου, 25 Ιανουαρίου, 22 Μαρτίου, 21 Ιουνίου και 26 Ιουλίου. Ελπίζουμε στην ενεργή συμμετοχή από το σύνολο της κολυμβητικής κοινότητας τόσο της Ρόδου όσο και της Δωδεκανήσου ευρύτερα, καθώς και από άλλα μέρη της Ελλάδας, ενισχύοντας την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου