Τοπικές Ειδήσεις

Ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας από δύο διακεκριμένους Chefs των Atrium Hotels & Resorts

Η γαστρονομία του τόπου μας λαμβάνει αναγνώριση σε πανελλήνιο επίπεδο. Ο κ. Ιωάννης Κεσαπίδης, Executive Chef  του ξενοδοχείου Atrium Palace και ο κ. Αναστάσιος Μανωλόπουλος, Chef Gourmet του εστιατορίου Asterias, παραχώρησαν αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Food Service. Οι Chefs του ομίλου Atrium Hotels & Resorts, τοποθετήθηκαν στην πορεία της φετινής σεζόν, στις μαγειρικές προτιμήσεις των επισκεπτών, καθώς και στις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά στο περιβάλλον της εστίασης.

« Τον περασμένο χρόνο, το ξενοδοχείο Atrium Palace του ομίλου αναδείχθηκε ως το κορυφαίο πολυτελές ξενοδοχείο στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ενισχύοντας  την αυτοπεποίθηση και την δυναμική της ομάδας της εστίασης για συνέχιση των φιλόδοξων στόχων μας», δήλωσε ο Executive Chef Ιωάννης Κεσαπίδης. Επισήμανε πως οι ταξιδιώτες δίνουν μεγάλη σημασία στη βιωσιμότητα στη γαστρονομία που έγκειται σε ροδίτικα υλικά και πρακτικές με ελληνικές ρίζες.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια εξέλιξη των διατροφικών προτιμήσεων των επισκεπτών, οι οποίοι επιζητούν να γνωρίσουν την αυθεντική ελληνική κουζίνα, όπως αναφέρει ο Chef Αναστάσιος Μανωλόπουλος: « Καθώς χρόνο με τον χρόνο αυξάνονται οι ποιοτικές υπηρεσίες του ξενοδοχείου, προσελκύουμε όλο και περισσότερο ποιοτικούς και απαιτητικούς πελάτες. Εστιάζοντας στην αυθεντικότητα των τοπικών προϊόντων με σύγχρονη έκφραση καταφέρνουμε να διευρύνουμε την παλέτα των γεύσεων και των εμπειριών του ταξιδιώτη ».

Οι δύο Chefs του ομίλου μοιράζονται μια ειλικρινή και βαθιά εκτίμηση προς τους συνεργάτες τους, αποδίδοντας μεγάλο μέρος της επιτυχίας τους στο υγιές οικογενειακό περιβάλλον συνεργασίας που καλλιεργούν με την ομάδα τους. Ο Chef Αναστάσιος Μανωλόπουλος εξέφρασε αισιοδοξία για την  θετική πορεία ανάπτυξης του ομίλου δηλώνοντας: « Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι όταν βλέπουμε την ομάδα μας να μεγαλώνει και να εξελίσσει υπάρχοντα στελέχη, παρόλες τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στην αγορά», ενώ επισήμανε πώς τα Atrium Hotels & Resorts επενδύουν συνεχώς σε ανθρώπους με αγάπη για τη μαγειρική τέχνη και με πραγματικό ενδιαφέρον για τη βελτίωση του γαστρονομικού επιπέδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου