Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Επιστροφή στις προπονήσεις με το βλέμμα στην νίκη

Θετικές εξελίξεις προέκυψαν στην ομάδα του Διαγόρα, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ποδοσφαιριστές πήραν ένα μέρος των δεδουλευμένων τους, με συνέπεια το απόγευμα της Παρασκευής να επιστρέψουν στις προπονήσεις.
Πλέον οι «κυανέρυθροι» έχουν στρέψει όλη την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας (15:00) με τον Καμπανιακό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 στον Α’ Όμιλο.
Οι ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται εντατικά υπό την καθοδήγηση του Θωμά Γράφα και των συνεργατών του, έτσι ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι να κατακτήσουν την νίκη στη δευτεριάτικη αναμέτρηση, που θα είναι η πρώτη του Διαγόρα στο φετινό πρωτάθλημα.
Η προπόνηση του Σαββάτου διεξήχθη το πρωί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια την κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας, με την προετοιμασία του «γηραιού» θα ολοκληρώνεται την Κυριακή με τις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής και ασκήσεις ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.
Όπως συνηθίζει ο Θωμάς Γράφας στα εντός έδρας παιχνίδι των «κυανέρυθρων» θα καλέσει όλους τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται τη Δευτέρα στα αποδυτήρια της ομάδας, έτσι ώστε λίγο πριν την σέντρα της αναμέτρησης με τον Καμπανιακό, να καταλήξει στην αποστολή και στην βασική ενδεκάδα.
Τέλος ο Προβατίδης, προς επιστροφή ο Σιδηρόπουλος
Τα τελευταία γεγονότα… πυροδότησαν εξελίξεις στα διοικητικά του Διαγόρας, καθώς παρελθόν αποτελεί ο τεχνικός διευθυντής Στάθης Προβατίδης, ο οποίος μίλησε σε γνωστή ιστοσελίδα του νησιού μας αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από το Διαγόρα. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ομάδας για τα δύο χρόνια συνεργασίας, όπως φυσικά και τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη του όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησα την ομάδα, είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως παράγοντας. Προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν την παραμονή μου στον σύλλογο. Εύχομαι από καρδιάς ο Διαγόρας να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Καλή συνέχεια».
Η ίδια ιστοσελίδα, αποκάλυψε ότι προ των πυλών του «γηραιού» βρίσκεται ο Μάκη Σιδηρόπουλος ο οποίος θα επιστρέψει στο Διαγόρα, αναλαμβάνοντας την θέση του τεχνικού διευθυντή, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου