Αθλητικά

Πήρε θέση με επίσημη ανακοίνωση η «Θύρα 6»

Ο Σύνδεσμος Οργανωμένων Φιλάθλων του Διαγόρα «Θύρα 6», μέσα από το προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία πήρε θέση για όσα διαδραματίζονται στα τελευταία 24ωρα στον «γηραιό».
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που βιώνει τα τελευταία 2-3 χρόνια η ΠΑΕ Διαγόρας ως προς τις οικονομικές υποχρεώσεις της σε αθλητές, προπονητές, προσωπικό και προς τρίτους, θα θέλαμε να τοποθετηθούμε δημόσια.
Αναγνωρίζουμε ότι το 2022 ο Χρήστος Παπαδημητρίου και οι συνεργάτες του έβαλαν πλάτη όπως λέμε λαϊκά και γλύτωσαν την ομάδα από τη διάλυση και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.
Ο Χρήστος Παπαδημητρίου λοιπόν σε δηλώσεις του ανακοίνωσε ότι έχει έτοιμο πλάνο τριετίας με σκοπό την εξυγίανση της ΠΑΕ Διαγόρας από παλαιότερα χρέη τα οποία δημιούργησε ο Μάκης Σιδηρόπουλος και η παρέα του αυτολεξή όπως είπε.
Σε δηλώσεις του οι οποίες είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, επισήμανε αρκετές φορές ότι θα κινηθεί νομικά μέσω εισαγγελέα εναντίον του Μάκη Σιδηρόπουλου και μιας ‘’ψυχής’’ επί της λεωφόρου Ρόδου -Καλλιθέας στα αριστερά.
Επίσης μας διαβεβαίωσε ότι θα ανταποκρινόταν στο ακέραιο σε ότι αφορά τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ Διαγόρας κατηγορώντας παράλληλα την προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ για αδικαιολόγητα χρέη.
Σήμερα λοιπόν 4-10-2024 όχι μόνο εξυγίανση δεν βλέπουμε, αλλά διανύοντας την 3η αγωνιστική περίοδο της διοίκησης Παπαδημητρίου βλέπουμε τα χρέη της ΠΑΕ Διαγόρας με όποιον έχει δοσοληψίες να διογκώνονται. Πιο συγκεκριμένα χρέη σε ξενοδοχεία, σε πρακτορεία ταξιδίων, στον ΟΤΕ (ίντερνετ), στην υπάλληλο γραμματειακής υποστήριξης, στο μανάβικο απέναντι από το στάδιο μας, σε διάφορους ιδιώτες και φυσικά στους αθλητές, προπονητές και το επιτελείο τους.
Επίσης χρέη σε ΙΚΑ και εφορία που δεν πληρώθηκαν πότε, ένα (BAN) το οποίο αφού πρώτα μας διαβεβαίωσε ότι θα το εξοφλήσει από την πρώτη χρονιά και ενώ βρέθηκαν τα χρήματα δεν εξοφλήθηκε ποτέ με αποτέλεσμα η ομάδα για 3η συνεχή χρονιά να μην έχει το δικαίωμα να κάνει μετεγγραφές άνω των 23 ετών.
Στην Κ19 του συλλόγου μας, η απόλυτη ξεφτίλα.
Κατάφεραν να διώξουν όλα τα παιδιά αφού δεν έπαιζαν πάνω από 5 παιχνίδια και για φέτος επειδή δεν είχαν παίκτες, τους έδωσε ο Γ.Σ. Διαγόρας την Κ16 για να μην τιμωρηθεί η ΠΑΕ.
Όσο για το πρώτο άτομο για το οποίο δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του, όχι μόνο δεν το έκανε πράξη, αντιθέτως εισέπραξε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από τον συγκεκριμένο.
Για το δεύτερο άτομο που δήλωσε επίσης ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του, το γνωστό σε όλους Μάκη Σιδηρόπουλο, δεν έκανε απολύτως τίποτα και με αυτόν, αντιθέτως με περίσσιο θράσος θέλει να τον επαναφέρει στη ΠΑΕ Διαγόρας αν δεν τον έχει φέρει ήδη πράγμα το οποίο μας βρίσκει κάθετα αντίθετους για ευνόητους λόγους που μόνο ο μενταλιτέ στρατηγός μας ξέρει…
Κλείνοντας με λύπη ακούσαμε τον πρώην πρόεδρο του Γ.Σ. Διαγόρα κύριο Κωνσταντίνο Στεφανίδη με την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο να μοιράζει ρεπό από τα ερτζιανά σε παίκτες και προπονητές για ιατρικούς λόγους όπως είπε προσπαθώντας να καλύψει την οικονομική ανυπαρξία της διοίκησης Παπαδημητρίου προς παίκτες και προπονητές.
Εκτός από αστείος δυστυχώς έχει γίνει και επικίνδυνος για τον σύλλογο.
Για εμάς οι Παπαδημητρίου Χρήστος, Στεφανίδης Κώστας, Μάκης Σιδηρόπουλος είναι ανεπιθύμητοι στο Διαγόρα μας. Η μπόχα τους μυρίζει σε όλο το νησί.
Όσο για εσένα Πάμπλο που έφερες τον κοριό όπως τότε, έχουν γνώσει η φυλακές μενταλιτέ.
ΥΓ 1: Τρία χρόνια γεμάτα ψέματα και κοροϊδία.
ΥΓ2: Κωστάκη, Χρηστάκη και ξανά Κωστάκη, γίνατε ένα με τον Μάκη.
ΥΓ3: Τον Ρουγκάλα μην ξεχάσετε να φέρετε πίσω και τον Μπίντση για τέρμα να γινόμαστε από ημίχρονο.
Ως εδώ! Σεβασμός στον Γηραιό 1905
Η ιστορία συνεχίζεται…».

-Η δημοσίευση των ανακοινώσεων δεν συνιστά την υιοθέτηση του περιεχομένου τους, πλήρως ή μερικώς από την Δημοκρατική και γίνεται αποκλειστικά για την ενημέρωση του κοινού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου