Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: «Κλειστές οι θύρες 5 και 6 για λόγους ασφαλείας»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Διαγόρας ενημέρωσε ότι στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό οι θύρες 5 και 6 του δημοτικού σταδίου θα είναι κλειστές και θα επιτραπεί η είσοδος αποκλειστικά στους κατόχους των ακριβών εισιτήριων διαρκείας.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για τον σημερινό αγώνα 7-10-04 της ομάδας μας με τον Καμπανιακό, που θα διεξαχθεί στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Ρόδου “Διαγόρας”, οι θύρες 5 και 6 θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφαλείας.
Θα λειτουργήσει μόνο η θύρα 2, και η είσοδος σε αυτήν θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των 300€ και των 500€.Η είσοδος θα πραγματοποιείται με ταυτοπροσωπία, ενώ τα εκδοτήρια για αγορά εισιτηρίων δεν θα λειτουργούν.
Παρακαλούμε τους φιλάθλους να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο και να συμμορφωθούν με τις οδηγίες των υπευθύνων ασφαλείας και της αστυνομίας.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας.
ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου