Τοπικές Ειδήσεις

Σύλληψη 23χρονου που διώκεται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών

Την 05-10-2024 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, 23χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνησης ναρκωτικών.

Την 05-10-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 71χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Την 06-10-2024 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, 43χρονος γιατί ανήλικο τέκνο του οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο, χωρίς άδεια ικανότητας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημά.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Την 05 και 07-10-2024 συνελήφθησαν στον αερολιμένα της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, δύο αλλοδαποί ηλικίας 29 και 30 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Γαλλία και την Τσεχία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Την 05 και 06-10-2024 συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας από 23 έως 50, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου