Τοπικές Ειδήσεις

«Reimagine Tourism in Greece»: Ομιλητές ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιώργος Χατζημάρκος

«Reimagine Tourism in Greece»

 

Τη δεύτερη χρονιά της, η πρωτοβουλία Reimagine Tourism in Greece περνάει από την έμπνευση στη δράση για το μέλλον του τουρισμού στη χώρα μας.

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η πρωτοβουλία «Reimagine Tourism in Greece» της «Καθημερινής» και των εταίρων της επιδιώκει να θέσει έναν οδικό χάρτη στο πλαίσιο του οποίου η προστασία των τοπικών κοινοτήτων και του περιβάλλοντος, η ανάπτυξη καινοτόμων υποδομών και η βιώσιμη τουριστική δραστηριότητα συνυπάρχουν σε αρμονία.

 

Την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, στο νέο HANGAR της AEGEAN, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθ. Βενιζέλος», παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το 2ο Ετήσιο Συνέδριο «Reimagine Tourism in Greece» έρχεται να δώσει συνέχεια στον ανοιχτό διάλογο που ξεκίνησε πέρυσι στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας.

Με τη συμμετοχή του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, η πρωτοβουλία «Reimagine Tourism in Greece» θα συγκεντρώσει για ακόμη μία χρονιά κορυφαίους στοχαστές, ηγετικές φυσιογνωμίες από τον πολιτικό και τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και πρόσωπα με καινοτόμες ιδέες και επίδραση στον κλάδο της φιλοξενίας, με σκοπό να επαναπροσδιοριστεί το μέλλον του ελληνικού τουρισμού.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης προβλημάτων αλλά και εναλλακτικών μοντέλων τουρισμού, νέες έρευνες που καταγράφουν εγχώριες και διεθνείς τάσεις. Θα γνωστοποιηθούν επίσης απόψεις για τον ελληνικό τουρισμό και την ικανοποίηση των επισκεπτών στην Ελλάδα, ενώ θα συζητηθεί εκτενώς το θέμα των υποδομών στη χώρα.

Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών και ομιλητριών θα είναι οι:

Κυριάκος Μητσοτάκης, Πρωθυπουργός της Ελλάδας

Παναγιώτης Πικραμμένος, πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας

Tshering Tobgay, Πρωθυπουργός του Μπουτάν

Γιάννης Παράσχης, Πρόεδρος ΣΕΤΕ

Ιωάννα Δρέττα, Πρόεδρος Marketing Greece

Γιώργος Χατζημάρκος, Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Νίκος Ζώρζος, Δήμαρχος Θήρας

Ευτύχιος Βασιλάκης, Πρόεδρος AEGEAN

Paloma Zapata, CEO Sustainable Travel International

James Ehrlich, Stanford University

Adrian Messerli, President, Hotel Operations EMEA, Four Seasons

Carlo van de Weijer, Managing Director Eindhoven AI System Institute

Catalina Taltavull Carretero, Head of Communications Mabrian

Martin Hohn, Sustainability Expert

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου