Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Τακτοποιήθηκε ο Παραστατίδης

Τέλος καλό, όλα καλά, με την οφειλή του Διαγόρα προς τον Γιάννη Παραστατίδη, καθώς το πρωί της Δευτέρας ο «γηραιός» τακτοποίησε τον ποδοσφαιριστή και δεν θα του αφαιρεθούν οριστικά τρεις βαθμοί..
Ούτε σεντ δεν έχει πάρει ο Μασούρας
Οι οφειλές της ΠΑΕ Διαγόρας προς πρώην και νυν ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες. Οι «κυανέρυθροι» πλήρωσαν τους Μανιώτη, Παραστατίδη που είχαν στα χέρια τους αποφάσεις επιβολής – ενεργοποίησης, κατέβαλαν έναντι στο ποδοσφαιρικό τμήμα για να μην συνεχιστεί η αποχή, αλλά τη Δευτέρα (7/10) συζητήθηκε μία ακόμα προσφυγή εις βάρος τους, αυτή του Αλέξανδρου Μασούρα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η ΠΑΕ διά του δικηγόρου, Γρηγόρη Γρηγορίου ζήτησε αναβολή στην ΠΕΕΟΔ λόγω απουσίας του προέδρου, Μιχάλη Σταθόπουλου που θα κατέθετε ως μάρτυρας. Η αντίδραση του δικηγόρου του Μασούρα, Μανώλη Αλαφραγκή; Όπως είπε: «Ο ποδοσφαιριστής έχει συναινέσει ήδη μία φορά σε αναβολή, γιατί η ΠΑΕ είχε δεσμευτεί σε καταβολή 3.000 ευρώ την επόμενη μέρα της προηγούμενης εκδίκασης. Έχει υπογραφεί συμφωνητικό αναγνώρισης οφειλών από τις 8/7/24 το οποίο δεν τηρήθηκε. Μας είπαν ότι δεν υπάρχουν χρήματα, γιατί δόθηκαν στον κύριο Μανιώτη. Ο πρόεδρος δεν έχει να εισφέρει κάτι στην υπόθεση. Μόνος μάρτυρας είναι η αναλυτική κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού που αποδεικνύει ότι δεν έχει καταβληθεί ούτε σεντ».
Το αίτημα αναβολής απορρίφθηκε και στη συζήτηση της υπόθεσης αναφέρθηκε ότι οφείλονται 10.113 ευρώ. Το συμφωνητικό προέβλεπε εξόφληση του Μασούρα σε 4 δόσεις (30/07, 30/08, 30/09 και 30/10), αλλά: «Η ΠΑΕ δεν έχει καταβάλει τίποτα, παρά μόνο υποσχέσεις».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου