Αθλητικά

Αστέρας Μασάρων: «Ήταν η ένταση της στιγμής, ζητάμε συγνώμη»

Σε μερική ανάκληση του περιεχομένου της ανακοίνωσης, που εξέδωσε μετά το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλυθιών, στο σκέλος που αφορά στο πρόσωπο του διαιτητή Βαγγέλη Λαθύρη, εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα Μασάρων. Οι «κυανόλευκοι» αποδίδουν την αναφορά τους στην ένταση της στιγμής, ζητούν συγνώμη και ταυτόχρονα υπογραμμίζουν την εμπιστοσύνη τους στις ποδοσφαιρικές αρχές. Αναλυτικά:
«Σε διόρθωση της ανακοίνωσης διαμαρτυρίας μας για την τοποθέτησή μας σχετικά με τον κ. Βαγγέλη Λαθύρη, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε δημόσια ότι ανακαλούμε την φράση “αισθανόμαστε ντροπή που αποτελεί μέρος του Δωδεκανησιακού μας ποδοσφαίρου ο συγκεκριμένος… (ο θεός να τον κάνει) κύριος.”
Πάνω σε μια στιγμή έντασης και αισθήματος αδικίας οδηγηθήκαμε στην συγκεκριμένη ανακοίνωση. Ο Αστέρας Μασάρων, δίχως αμφιβολία έχει εμπιστοσύνη στους αρμόδιους και απεριόριστο σεβασμό για την ΕΠΣΔ.
Ζητούμε συγγνώμη και ζητούμε την κατανόηση όλων για την εν λόγω φράση, καθώς αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και είναι λογικό η ένταση πολλές φορές να μας υπερνικά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου