Τοπικές Ειδήσεις

Κ. Διακογεωργίου: Παραμένουμε προσηλωμένοι στην υλοποίηση των δεσμεύσεων μας,

“Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, η παράταξή μας, «ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ», υπό την ηγεσία του Περιφερειάρχη μας κ. Γιώργου Χατζημάρκου, κατέγραψε μια σημαντική νίκη. Αυτή η επιτυχία δεν ήταν απλώς το αποτέλεσμα μιας εκλογικής διαδικασίας, αλλά η απόδειξη της εμπιστοσύνης των πολιτών στο έργο μας και στην αφοσίωση που έχουμε δείξει για την πρόοδο στο Νότιο Αιγαίου” . Αυτό υπογραμμίζεισε γραπτή δήλωση του ο αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας Ενέργειας κ. Κ. Διακογεωργιου .

Αναλυτικότερα:

Η δική μου εκλογή, σε μία από τις πρώτες εκλόγιμες θέσεις, αποτελεί για μένα μια ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη. Νιώθω ευγνώμων προς τους πολίτες που με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν. Τους διαβεβαιώνω πως θα συνεχίσω με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο το έργο που έχουμε ξεκινήσει για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντάς μου τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Βιομηχανίας και Ενέργειας ΠΝΑι. Η θέση αυτή, την οποία έχω αναλάβει εδώ και έναν χρόνο, αποτελεί μια σημαντική πρόκληση, την οποία συνεχίζω να υπηρετώ με βαθύ αίσθημα ευθύνης και ισχυρή δέσμευση, προκειμένου να συμβάλλω καθοριστικά στη βιώσιμη ανάπτυξη και την ενεργειακή αυτοδυναμία της περιφέρειάς μας.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, η βιομηχανία και η ενέργεια αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της οικονομικής προόδου και της βιώσιμης ανάπτυξης, ιδιαίτερα για μια νησιωτική περιφέρεια όπως το Νότιο Αιγαίο.

Ως Αντιπεριφερειάρχης, είμαι υπεύθυνος για την προώθηση και ενίσχυση της τοπικής βιομηχανίας, αξιοποιώντας τις ιδιαίτερες δυνατότητες των νησιών μας. Στόχος μου είναι η στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, η προώθηση της καινοτομίας και η ανάπτυξη νέων επενδυτικών ευκαιριών, με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και τον πολιτισμό μας.

Παράλληλα, η ενέργεια είναι ο καταλύτης για τη μελλοντική μας ανάπτυξη. Οι προσπάθειές μας εστιάζουν στην ενεργειακή αυτοδυναμία και τη μετάβαση προς καθαρότερες μορφές ενέργειας, όπως οι ανανεώσιμες πηγές. Στόχος μου είναι να διασφαλίσουμε την ενεργειακή ασφάλεια των νησιών μας, με έργα που θα μειώσουν το ενεργειακό μας αποτύπωμα και θα εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα.

Εδώ και ένα χρόνιο, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς υιοθετούμε καινοτόμες λύσεις είναι βάζουμε τους βασικούς μοχλούς με τους οποίους οικοδομούμε ένα ισχυρό και ανθεκτικό μέλλον για το Νότιο Αιγαίο.

Με αφοσίωση στις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύουμε, παραμένουμε προσηλωμένοι στην υλοποίηση των δεσμεύσεων μας, με συνέπεια και υπευθυνότητα για την ευημερία των νησιών μας και των κατοίκων τους, φέρνοντας στο Νότιο Αιγαίο ανάπτυξη και πρόοδο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου