Ειδήσεις

Καταδικάζει φαινόμενα τρομοκράτησης νέων στρατευμένων η Π.Ο.Μ.Α.Σ

«Στο άκουσμα τρομοκράτησης νέων στρατευμένων που συμμετέχουν σε λαϊκές, φιλειρηνικές εκδηλώσεις και εκφράζονται ελεύθερα ενάντια στους πολέμους εκτός συνόρων σε βάρος άλλων λαών και ενάντια στη συμμετοχή της χώρας μας σε αυτούς, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι: «ντροπή σε όλους αυτούς που τρομοκρατούν και εκφοβίζουν», αναφέρει σε ανακοίνωση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Απόστρατων Στρατιωτικών.

Αναλυτικότερα:

Ως Ομοσπονδία καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες και δηλώνουμε απερίφραστα αλληλέγγυοι σε κάθε νέο στρατευμένο που εκφράζει όλα όσα ο ελληνικός λαός φωνάζει στεντόρεια για την ειρήνη.

Η ελευθερία της έκφρασης και της διαμαρτυρίας είναι δικαίωμα ακόμη και των στρατευμένων. Σήμερα δε, είναι απολύτως αναγκαίο και κρίσιμο να ακούγονται τέτοιες φωνές για να δυναμώσει η διεκδίκηση του λαού μας για να επιστρέψει όλο το στρατιωτικό προσωπικό που βρίσκεται εκτός των συνόρων της χώρας μας και να απεμπλακεί η χώρα μας από τους πολέμους, στους οποίους μας εμπλέκει η κυβέρνηση χωρίς καμία εξουσιοδότηση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου