Αθλητικά

Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες: Σε σχολεία της Λέρου η Τατιάνα Γκούσιν

Με αφορμή τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου που θα διεξαχθούν μέσα στο σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου στο γήπεδο Ξηροκάμπου στην Λέρο, η Τατιάνα Γκούσιν επιστέφθηκε σχολεία του νησιού της Δωδεκανήσου.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ προς ενημέρωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Η Τατιάνα Γκούσιν βρίσκεται στη Λέρο προκειμένου να επισκεφθεί σχολεία του νησιού και να παρακολουθήσει από κοντά τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες (12-13/10).
Η φιναλίστ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στο ύψος, αποτελεί παράδειγμα και δίχως αμφιβολία είναι ένα από τα πρόσωπα που μπορούν να δώσουν έμπνευση σε μικρά παιδιά. Η έμπειρη αθλήτρια στη διάρκεια της καριέρας της αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, ωστόσο δεν το έβαλε ποτέ κάτω κι έτσι έφτασε φέτος στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακού Αγώνες να βρεθεί στις 12 κορυφαίους άλτριες του κόσμου.
Η Γκούσιν επισκέφθηκε δημοτικά σχολεία του νησιού και μίλησε στα παιδιά για τη σημαία της άθλησης στην καθημερινότητα τους, για όσα της έχει διδάξει η ενασχόληση της με τον αθλητισμό, αλλά και την επιμονή που χρειάστηκε να δείξει, προκειμένου να ξεπεράσει εμπόδια και να πετύχει τους στόχους της.
Την αθλήτρια συνόδευσαν ο τεχνικός ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ, Μάρκος Καλούδης, η αντιδήμαρχος Παιδείας του νησιού Ελένη Χέλμη και ο τεχνικός σύμβουλος, Γιάννης Πετρής.
Οι επισκέψεις στα σχολεία θα συνεχιστούν την Πέμπτη και την Παρασκευή».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου