Αθλητικά

Άρης: Το μυαλό στον Αστέρα, τελείωσαν τρεις

Μισογεμάτο επιλέγουν να δουν οι άνθρωποι του Άρη το “ποτήρι” του σαββατιάτικου παιχνιδιού της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον Ηρακλή στο γήπεδο των Μαριτσών.
Το τελικό 2-2 αποκτά στα μάτια του προπονητή Γιάννη Αρχοντούλη θετικό πρόσημο, όπως και η συνολική εμφάνιση της ομάδας, αν και για άλλο ένα ματς παρατηρήθηκε αδυναμία αξιοποίησης των ευκαιριών που δημιουργήθηκαν.
Η δουλειά στον συγκεκριμένο τομέα θα συνεχιστεί εντατικά, την ίδια στιγμή που η διοίκηση ανοίγει ξανά τα μετεγγραφικά “κιτάπια” της μήπως και καταφέρει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης, δεδομένου πως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η συνεργασία με τον Τηλέμαχο Πάττα δεν έμελλε να μακροημερεύσει.
Ο έμπειρος επιθετικός φέρεται να ενημέρωσε για πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση όπως και για αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, συνεπώς η συνεργασία του με τον Άρη ολοκληρώθηκε πρόωρα.
Το ίδιο ισχύει και για τον έμπειρο αμυντικό Μιχάλη Τσελεπίδη, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει λίγο καιρό μετά την επιστροφή του στην ομάδα, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο πρώην αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Πομπού, που συμφώνησε με τον Εθνικό Αρχίπολης.
Οι “κιτρινόμαυροι” του Αρχαγγέλου στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Μασάρων, έχοντας ως στόχο να επανασυνδεθούν με τις επιτυχίες μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες.
Ο Γιάννης Αρχοντούλης μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Δημήτρη Γκίκα που αποθεραπεύτηκε πλήρως, καθώς και του Κώστα Μάλλιου (έπαιξε στα Μαριτσά), ενώ στις προπονήσεις εντάχθηκε και ο Παναγιώτης Καλαμπούκης.
Όσο για τον Σέγκνις Πρέτσι, μπήκε δειλά δειλά στο πρόγραμμα μετά το κάταγμα που υπέστη στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του, ωστόσο δεν προλαβαίνει τον αγώνα με τον Αστέρα.
Τέλος και σε σχέση με το ματς με τον Ηρακλή, οι άνθρωποι της ομάδας δεν μπορούσαν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους για τη διαιτησία του Δημήτρη Ατσικνούδα, θεωρώντας πως αδικήθηκαν σε καίριες φάσεις του παιχνιδιού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου