Αθλητικά

Διαγόρας Βατίου: Χαλάρωσαν με δείπνο, επιμένουν τα προβλήματα

Ανάσα από την πιεστική ποδοσφαιρική καθημερινότητα πήραν το βράδυ της Τρίτης τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Διαγόρα Βατίου.
Οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής Γιάννης Καμπούρης και οι παράγοντες της διοίκησης συγκεντρώθηκαν στο εστιατόριο “Ουζοκαφενές” στην Παλιά Πόλη, οι συντοπίτες τους ιδιοκτήτες του οποίου τους παρέθεσαν δείπνο, όπως συνηθίζουν να κάνουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή.
Άλλωστε, λίγες χαλαρές στιγμές ξεγνοιασιάς τις χρειάστηκαν όλοι με πρώτο τον τεχνικό της ομάδας, καθώς ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον Κλεάνθη στο Βάτι, τα προβλήματα παραμένουν πολλά και σοβαρά.
Οι Μάριος Μπαϊρακταρης, Μιχάλης Μόσχος και Σταύρος Μανίκαρος παραμένουν τραυματίες και δεν θα είναι διαθέσιμοι ούτε στο ματς του προσεχούς Σαββάτου, ο Αυγουστίνος Πεταυράκης πονάει στον τετρακέφαλο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και το πλέον πιθανό είναι να μείνει κι εκείνος εκτός επιλογών, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα.
Τις τελικές απαντήσεις ως προς τους “ετοιμοπόλεμους” θα τις δώσει η σημερινή τελευταία προπόνηση της εβδομάδας. Ανεξαρτήτως των δύσκολων συνθηκών, δεδομένου πως οι αναμενόμενες απουσίες είναι κομβικές για τη λειτουργία της ομάδας, οι Βατενοί είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν στον αγωνιστικό χώρο ό, τι καλύτερο διαθέτουν, ώστε μετά από δύο ισοπαλίες και μία ήττα να πανηγυρίσουν επιτέλους την πρώτη επίσημη φετινή νίκη τους.
Αυτό που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να επαναλάβουν, είναι την αναιμική παρουσία τους στο δεύτερο ημίχρονο του πρόσφατου ματς της Λίνδου με τον Κλεόβουλο , το οποίο έχασαν με 2-0.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου