Αθλητικά

Κλεάνθης: Αναζητά τη λεπτομέρεια που του λείπει

Κομβικής σημασίας χαρακτηρίζουν οι άνθρωποι του Κλεάνθη το επικείμενο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries κόντρα στον Διαγόρα στο Βάτι, καθώς όπως λένε, μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία, η ομάδα χρειάζεται μία επιτυχία προκειμένου να “ξεμπουκώσει” και να πάρει τα πάνω της.
Το ματς με τους “κυανέρυθρους” του Γιάννη Καμπούρη έρχεται να συμπληρώσει μία τετράδα δύσκολων αποστολών που επιφύλαξε στους Παραδεισιώτες το πρόγραμμα και το οποίο θα μπορούσε να αποδειχθεί βαθμολογικά πιο αποδοτικό, αν είχαν μαζί τους τη λεπτομέρεια, όπως στο τελευταία εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Παστίδας.
Ο προπονητής Σάσα Γιόνοβιτς δεν είχε παράπονο από τον τρόπο που στάθηκαν οι ποδοσφαιριστές του, αν και περίμενε καλύτερες ιδέες και περισσότερη καθαρή σκέψη στην τελική προσπάθεια, που αποδείχθηκε η αχίλλειος πτέρνα. Σήμερα οι παίκτες του Κλεάνθη ξεκουράζονται στο πλαίσιο του ρεπό που τους παραχωρήθηκε και αύριο μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους με την προσδοκία να μην πληγώσει την πληρότητά τους κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.
Μία πληρότητα, την οποία η διοίκηση του συλλόγου καταβάλλει προσπάθεια να ενισχύσει περαιτέρω δια της μετεγγραφικής οδού, καθώς συνεχίζει να αναζητά στην τοπική αγορά τουλάχιστον έναν ακόμα παίκτη έτοιμο να βοηθήσει άμεσα.
Μαζική η συμμετοχή στο “Αλέκος Παπαγρηγορίου”
Εν των μεταξύ, τα γιορτινά του θα φορέσει την προσεχή Κυριακή το γήπεδο του Παραδείσου, προκειμένου να υποδεχθεί τις συνολικά σαράντα δύο ομάδες Κ8 και Κ10 των σωματείων της Ρόδου που θα λάβουν μέρος στο καθιερωμένο τουρνουά “Αλέκος Παπαγρηγορίου” (αξιοσημείωτη είναι η παρουσία του Αντίμαχου).
Η διοργάνωση έχει εδώ και μία διετία τον χαρακτήρα τουρνουά ακαδημιών, με τη διοίκηση του Κλεάνθη να καλεί το φίλαθλο κοινό της Ρόδου να επισκεφθεί το γήπεδο της κοινότητας προκειμένου να απολαύσει το μέλλον του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου