Αθλητικά

H Historica και φέτος στη Ρόδο!

Η καρδιά της ποδηλασίας θα χτυπάει δυνατά για μία ακόμη χρονιά στη Ρόδο… Η 6η Historica είναι ΕΔΩ και έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της. Από 14 έως 24 Οκτωβρίου 2024 μία σειρά από ποδηλατικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στη Ρόδο. Οι αγωνιζόμενοι θα πάρουν μέρος στα διαδραστικά δρώμενα με παλιά ποδήλατα και με αθλητικές περιβολές περασμένων εποχών. H Historica δεν είναι ένας… ποδηλατικός αγώνας. Είναι η μεγάλη συνάντηση των φίλων του παλιού, κλασικού, ατσάλινου ποδηλάτου και των ιστορικών χώρων ανά τον κόσμο. Η Ρόδος είναι ένας από τους λίγους προορισμούς που μπορεί να συνδυάσει και τα δύο. Η μεγάλη της παράδοση στον χώρο της ποδηλασίας και φυσικά ο μοναδικός ιστορικός της πλούτος της εξασφαλίζουν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για μια μοναδική διοργάνωση Historica. Η Historica 2024 ανοίγει τα φτερά της ξανά στη Ρόδο και θα περιλαμβάνει μία σειρά από εκδηλώσεις, σεμινάρια και φυσικά την έκθεση παλιού ποδηλάτου στο «Νεστορίδειο» Μέλαθρο. Η Historica 2024 διοργανώνεται από τον Ποδηλατικό Όμιλο Ιβίσκο, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (Ε.Β.Ε.Δ.)
*Η Historica έχει τη δική της ιστοσελίδα… Πατώντας www.historica.gr, θα βρεθείτε μπροστά στον επίσημο ιστότοπο της διοργάνωσης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου