Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Αιχμηρή ανακοίνωση- απάντηση των «κυανέρυθρων»

Η ΠΑΕ Διαγόρας εξέδωσε ανακοίνωση απαντώντας σε διάφορα θέματα που αφορούν τον σύλλογο, τονίζοντας ότι η «Θύρα 6» είναι εκτός νόμου καθώς δεν έχει την απαιτούμενη αναγνώριση και ότι ο ερασιτέχνης Διαγόρας αποτελείται από τρεις οπαδού που έχουν προβεί σε ατασθαλίες.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:
«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο μας και την πόλη της Ρόδου, πρέπει να διευκρινιστούν τα εξής:
1. Ο Ερασιτέχνης Διαγόρας, που αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6, κείται εκτός αθλητικού νόμου και χωρίς την απαιτούμενη αναγνώριση. Σχετικά έχουν ειδοποιηθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου, το Τμήμα Αθλητικής Βίας καθώς και ο αρμόδιος Υφυπουργός Αθλητισμού.
2. Η σύγχυση που δημιουργεί η χρήση της ετικέτας τους, τους οδηγεί σε παραβατικές συμπεριφορές, όπως αυτές που έλαβαν χώρα στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας, καθοδηγούμενοι πάντα από ιδιοτελή συμφέροντα και αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις των ενεργειών τους.
3. Αυτή η κατάσταση οδήγησε τη διοίκηση της ΠΑΕ, προκειμένου να αποκλιμακώσει την ένταση, να μεταφέρει την αγωνιστική έδρα της ομάδας στην Αθήνα, με στόχο την αποκατάσταση της ηρεμίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
4. Οι ατασθαλίες στις οποίες μετήλθε η συγκεκριμένη τριάδα, όπως το αυθαίρετο κλείδωμα των γραφείων της ΠΑΕ, η αλλαγή κλειδαριών στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ και στα αποδυτήρια, καθώς και η ουσιαστική έξωση της ΠΑΕ, δείχνουν ότι δρουν παράνομα και δεν τηρούν ούτε το παραχωρητήριο που μας έχει χορηγηθεί. Με αυτήν τη συμπεριφορά τους, μας ώθησαν στη λύση της μετεγκατάστασης της ομάδας μας – έστω και προσωρινά για τις επόμενες 4 αγωνιστικές – στην Αθήνα, με διπλάσια έξοδα εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ, αλλά με απεριόριστο σεβασμό προς την ομάδα μας.
Για την αποκλιμάκωση αυτής της ζοφερής εικόνας που δημιούργησαν, η μόνη λύση είναι να ανασκευάσουν, να αλλάξουν τακτική, να αναγνωρίσουν το λάθος τους και να ζητήσουν μια δημόσια συγγνώμη. Εμείς θα τη δεχθούμε και θα προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Σε διαφορετική περίπτωση, θα προασπίσουμε με κάθε τρόπο την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας και την αποκατάσταση της νομιμότητας, απέναντι σε όλες τις παράνομες ενέργειες της ανωτέρω τριάδας.
Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα της ΠΑΕ Διαγόρας και των στελεχών της διοίκησής της κατά παντός υπευθύνου για κάθε θετική κι αποθετική ζημιά υλική και ηθική».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου