Τοπικές Ειδήσεις

Γ. Χατζημάρκος: Εξαιρετικά απαιτητικό το έργο της αναμόρφωσης του δρόμου Ρόδος- Αεροδρόμιο, εμείς προχωράμε

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε για το έργο της αναμόρφωσης του οδικού δικτύου Ρόδος Αεροδρόμιο. Στο έργο αυτό αναφέρεται με ανάρτηση του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

«Γιατί αυτό το έργο χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά απαιτητικό; Γιατί, υπάρχουν συγκεκριμένες διαμορφωμένες καταστάσεις ανυπέρβλητες και γιατί πρέπει να το υλοποιήσουμε με τον δρόμο σε λειτουργία. Τα δύσκολα έργα όμως, είναι προκλήσεις στις οποίες αντιδρούμε δημιουργικά», τονίζει.

Η ανάρτηση του αναλυτικά:

Με τον Δήμαρχο Ρόδου Αλέξανδρο Κολιάδη και τους συνεργάτες μας, κλείνουμε τεχνικά θέματα που αφορούν το εξαιρετικά απαιτητικό έργο της αναμόρφωσης του οδικού δικτύου Ρόδος-Αεροδρόμιο.

Σε μια πολύωρη συνάντηση εργασίας, χθές, εξετάσαμε απο κοινού με τον Δήμο Ρόδου και συμφωνήσαμε την πορεία έναρξης του έργου που είναι απο τα πιο δύσκολα που έχουμε να εκτελέσουμε και τις επόμενες ημέρες θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε μαζί με τον κ. Δήμαρχο στις σχετικές ανακοινώσεις.

Γιατί αυτό το έργο χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά απαιτητικό ; Γιατί, υπάρχουν συγκεκριμένες διαμορφωμένες καταστάσεις ανυπέρβλητες και γιατί πρέπει να το υλοποιήσουμε με τον δρόμο σε λειτουργία.

Τα δύσκολα έργα όμως, είναι προκλήσεις στις οποίες αντιδρούμε δημιουργικά.

Έχουμε αποφασίσει και συμφωνήσει με τον Δήμο Ρόδου, να δώσουμε στον δρόμο Ρόδος-Αεροδρόμιο το φρεσκάρισμα που έχει ανάγκη και την δέσμευση αυτή θα την τηρήσουμε στο ακέραιο και άμεσα

&;

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου