Τοπικές Ειδήσεις

Η τελευταία δημόσια ομιλία της Φώφης Γεννηματά, σαν σήμερα 3 χρόνια πριν στη Ρόδο – Κανείς δεν την ξεχνά

Σαν σήμερα  10 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή η Φώφη Γεννηματά πραγματοποιούσε στη Ρόδο ομιλία. Κανείς δεν γνώριζε πως θα ήταν και η τελευταία. Οι φίλοι τα μέλη τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ όμως θυμούνται. Δεν θα ξεχάσουν ποτέ την πρόεδρο του κόμματος που και εκείνη την ημέρα  μιλούσε από καρδιάς για την περιοχή που τόσο αγαπούσε.

Ο βουλευτής του κόμματος κ. Παύλος Χρηστίδης μας θυμίζει με μια συγκινητική ανάρτηση:

«Ήταν 10 Οκτωβρίου του 2021. Κυριακή. Το προηγούμενο βράδυ φτάσαμε στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε, στον διάδρομο περίμενε ο Κοσμάς. Μπήκαμε στα αυτοκίνητα και πήγαμε στα ξενοδοχεία.

Το πρωί της 10ης Οκτώβρη ξεκινήσαμε για το Ροδίνι, για την ομιλία. Η Φώφη Γεννηματά μιλούσε πάνω από μία ώρα όρθια στο βήμα, για το τι παρέλαβε, τι έκανε, τι ονειρευόταν να κάνει. Μιλούσε από καρδιάς σε ένα ακροατήριο που την συνέδεαν πολλά: Η Σύμη, η Ρόδος, τα καλοκαίρια, η αυτοδιοίκηση, οι φίλοι της.

Και όλα εκείνα της δημιουργούσαν θετικά συναισθήματα. Και όλα την γέμιζαν με δύναμη. Και εκείνη και εμάς. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο για το αεροδρόμιο, κάνοντας απολογισμό και σχεδιασμό. Δώσαμε ραντεβού για την επόμενη ημέρα.

Ήταν η τελευταία δημόσια ομιλία της Φώφης Γεννηματά, σαν σήμερα 3 χρόνια πριν. Και μπορεί σωστά να έλεγε, ότι τα όνειρα μας είναι πιο δυνατά από τις αναμνήσεις μας, αλλά και τέτοιες αναμνήσεις δεν θα σβήσουν ποτέ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου