Αθλητικά

ΣΟΡ Ιππότης: Ξεκίνησε η νέα σκακιστική περίοδος

Από την 1η Οκτωβρίου ξεκίνησε η νέα σκακιστική περίοδος, με τον Σκακιστικό Όμιλο Ρόδου Ιππότη να εκδίδει ανακοίνωση προς ενημέρωση αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου Ιππότης ξεκίνησε επίσημα τη νέα σκακιστική περίοδο την 1η Οκτωβρίου, υποδεχόμενος τους μαθητές του σε ένα φιλόξενο και δημιουργικό περιβάλλον.
Η επανέναρξη των μαθημάτων πραγματοποιείται στην αίθουσα Ali Hilmi Pasha, επί της οδού Πίνδου 1, στην πόλη της Ρόδου, καθώς και στα παραρτήματα του Ομίλου σε Κρεμαστή, Ιαλυσό και Αρχάγγελο.
Το σκάκι προσφέρει πολλαπλά οφέλη σε μικρούς και μεγάλους:
Ενισχύει την κριτική σκέψη και τη λήψη αποφάσεων. Βελτιώνει τη συγκέντρωση και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Αναπτύσσει στρατηγικές ικανότητες και επίλυση προβλημάτων. Ενθαρρύνει την υπομονή και την αυτοπειθαρχία. Προάγει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία.
Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν τον κόσμο του σκακιού ή να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον όμιλο στο 2241035502, Δευτέρα έως Παρασκευή, 17:00-20:00».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου