Αθλητικά

Απόλλωνας Καλυθιών: Ενθουσιασμός, σοβαρότητα και άπαντες παρόντες

Με τον ενθουσιασμό του αψεγάδιαστου ξεκινήματος στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, αλλά και με τη σοβαρότητα που απαιτεί η πραγματικότητα, η οποία θέλει τους τίτλους να απονέμονται στο τέλος της χρονιάς μετά από προσπάθεια και ιδρώτα, συνεχίζουν να προετοιμάζονται οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλυθιών για το κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αναγέννηση Ασφενδιού.
Ο προπονητής Πέτρος Ρουτζιέρης δεν περιμένει από τους παίκτες του τίποτα λιγότερο από την επανεμφάνιση της νοοτροπίας, με την οποία αγωνίστηκαν στα πρώτα τρία επίσημα παιχνίδια τους, παραμένοντας απόλυτα συγκεντρωμένοι στο τακτικό πλάνο τους από την αρχή μέχρι και το τέλος, πειθαρχημένοι, ορεξάτοι και λίγο πιο προσεκτικοί στην αμυντική συμπεριφορά τους.
Ουσιαστικό πρόβλημα προφανώς και δεν υπάρχει στα μετόπισθεν (ο Απόλλωνας έχει σημειώσει 13 τέρματα κι έχει δεχθεί μόλις 1), ποδόσφαιρο παίζουν και οι αντίπαλοι και δεν υπάρχει ομάδα που να μην δέχεται φάσεις, ωστόσο ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και πάντα υπάρχουν πράγματα να διορθωθούν.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με μία τελευταία προπόνηση το Σάββατο και εκτός απροόπτου της τελευταίας στιγμής, το τεχνικό επιτελείο μπορεί να υπολογίζει στο σύνολο των ποδοσφαιριστών.
Εν τω μεταξύ, τη δική του προετοιμασία κάνει και ο κόσμος του Απόλλωνα, ο οποίος δείχνει να έχει ζεσταθεί για τα καλά. Κάτι η βαθμολογική σημασία του ματς με τη φέτος φιλόδοξη ομάδα της Κω και κάτι το γεγονός πως ο αγώνας ορίστηκε για την Κυριακή, στις Καλυθιές περιμένουν μία γεμάτη εξέδρα που θα σφύζει από παλμό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου