Αθλητικά

Ξεκινάει το 3ο “Diakogeorgiou Junior Cup”!

Όλα είναι έτοιμα για το 3ο Diakogeorgiou Junior Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης (Ρ.Ο.Α.) από σήμερα έως 13 Οκτωβρίου, με κεντρικό χορηγό την εταιρεία «Κάλλιστος & Βασίλης Διακογεωργίου». Πρόκειται για ένα καθιερωμένο, ετήσιο τουρνουά μικρών ηλικιών (έως 16 ετών για αγόρια και κορίτσια), με συμμετοχή περίπου 340 παιδιών από τη Ρόδο, την Κω, τη Λέρο και την Κάλυμνο.
Στο 1ο τουρνουά Diakogeorgiou Cup είχε ξεκινήσει με συμμετοχές μόνο από παιδιά του Ρ.Ο.Α. Στο 2ο τουρνουά, οι αθλητές προέρχονταν από ολόκληρο το νησί της Ρόδου, ενώ φέτος, στο 3ο τουρνουά, συμμετέχουν νεαροί αθλητές και αθλήτριες από όλα τα Δωδεκάνησα! Η παρουσία τόσων παιδιών αποδεικνύει τη συστηματική δουλειά, τη σωστή ανάπτυξη και την ικανότητα του Ρ.Ο.Α. να διοργανώνει και να «αγκαλιάζει» κάθε μεγάλη διοργάνωση και τουρνουά. Για μία ακόμη φορά, η εταιρεία «Κάλλιστος & Βασίλης Διακογεωργίου» βρίσκεται στο πλευρό μας με κοινό όραμα, στόχο και πλεύση: την ανάπτυξη του τένις στα Δωδεκάνησα.
Η προσοχή μας είναι πάντα στραμμένη στα παιδιά, που αποτελούν το «αύριο» του ελληνικού τένις.Προσανατολισμένοι στο στόχο της ανάπτυξης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουμε τόσους πολλούς νεαρούς αθλητές στις εγκαταστάσεις μας. Στο τουρνουά αυτό, οι νικητές κάθε κατηγορίας δεν θα κερδίσουν μόνο την εμπειρία, αλλά και μοναδικά δώρα!
Ένας τυχερός ή τυχερή θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο:ένα κουπόνι αξίας 300 ευρώ για προϊόντα της Babolat,κορυφαία επιλογή εξοπλισμού για πραγματικούς αθλητές! Φυσικά, μετάλλια και κύπελλα θα απονεμηθούν στους αθλητές, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές τους με τον πιο τιμητικό τρόπο. Εκτός από τα μοναδικά δώρα και την κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο, κάθε νικητής ηλικίας 10+ και όλοι οι προπονητές θα λάβουν μια δωροεπιταγή αξίας 80€ για γεύμα στο Nosh Resto-Cafe-Bar!
Μεγάλα δώρα στους νικητές των κατηγοριών:
• Activity Tracker Xiaomi Mi Smart Band 8: Για να παρακολουθούν την πρόοδό τους κάθε στιγμή!
• Xiaomi Redmi Watch 3 Active: Το έξυπνο ρολόι που θα απογειώσει το παιχνίδι τους!
Αλλά δεν σταματάμε εκεί! Όλοι οι μικροί μας φίλοι θα λάβουν αναμνηστικά δώρα για να θυμούνται αυτή την ξεχωριστή εμπειρία!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου