Τοπικές Ειδήσεις

Υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση για την βελτίωση της επαρχιακής οδού από τον κόμβο της Φανερωμένης εως το αεροδρόμιο

Αναρτήθηκε χθες στην Διαύγεια η εργολαβική σύμβαση για την βελτίωση της επαρχιακής οδού από τον κόμβο της Φανερωμένης έως το αεροδρόμιο, προϋπολογισμού δαπάνης 8.193.111,11 € (με ΦΠΑ 24%) που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος με τον νόμιμο εκπρόσωπο της κοινοπραξίας «VAST – MAKE I.K.E. – ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» κ. Φώτη Σλίμαν.

Η εταιρεία είχε προσφέρει μέση έκπτωση 4,80% επί των τιμών του τιμολογίου μελέτης και συνολικό ποσό προσφοράς 6.607.347,67 € πλέον Φ.Π.Α. 24%.
Με την υπ’ αριθμ. 388/2024 Πράξη του Ε’ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου αποφασίστηκε ότι δεν κωλύεται η διαδικασία για την ολοκλήρωση και υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της εργοληπτικής Κοινοπραξίας.
Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται να ολοκληρώσει το όλο έργο εντός 24 μηνών, ή 730 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία υπογραφής της εργολαβικής σύμβασης.
Ο χρόνος εγγυήσεως του έργου ορίζεται σε 15 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της βεβαίωσης περαίωσης του έργου, μετά την πάροδο του οποίου διενεργείται η παραλαβή του έργου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου