Τοπικές Ειδήσεις

Σημαντική δράση υλοποιήθηκε από την Αντικαρκινική Εταιρεία Ρόδου

Μια πολύ σημαντική δράση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου από την Αντικαρκινική Ρόδου μέσα στο πλαίσιο ενημέρωσης κ ευαισθητοποίησης για την αξία της πρόληψης και  έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου.

Συγκεκριμένα ,μέλη του Δ.Σ. Παραρτήματος Ρόδου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας μαζί με τον ιατρό δερματολόγο -αφροδισιολόγο κύριο Χιώτη Ιωάννη επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου για δωρεάν δερματολογική εξέταση- δερματοσκόπηση των εργαζομένων.

Η πρόεδρος του Παραρτήματος Ρόδου κυρία Μαρία Κούκουλα εκφράζει την ικανοποίηση της και δίνει την υπόσχεση πως θα συνεχιστεί το πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων και σε άλλες υπηρεσίες των οποίων οι εργαζόμενοι ευρίσκονται εκτεθειμένοι στην ηλιακή ακτινοβολία. Ευχαριστεί επίσης δημόσια τον αξιόλογο Ιατρό κύριο Ιωάννη Χιώτη για την σημαντική προσφορά του καθώς και τον διευθυντή της αστυνομικής διεύθυνσης κύριο Ζήφο Αναστάσιο και υποδιευθυντή κύριο Στέργου Γεώργιο για την άψογη συνεργασία τους .

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου