Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Ο Τόλης Τερζής για τον πάγκο του «γηραιού»

Έναν προπονητή έκπληξη εξετάζουν οι άνθρωποι του Διαγόρα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά από την παραίτηση του Θωμά Γράφα.
Πρόκειται για τον Τόλη Τερζή, με το όνομα του να αποκαλύπτεται από την αθλητική ιστοσελίδα monobala.gr, με το σχετικό δημοσίευμα να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ο Διαγόρας Ρόδου φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Τόλη Τερζή, με πιθανές εξελίξεις να είναι προ των πυλών.
Ο Βεροιώτης προπονητής είναι μια από τις επιλογές που σκέφτονται οι Δωδεκανήσιοι για να αναλάβει την ομάδα, μετά την αποχώρηση του Θωμά Γράφα, σύμφωνα με το monobala.gr.
Ο Τερζής έχει σημαντική προπονητική εμπειρία, καθώς εργάστηκε στον Άρη από το 2018 μέχρι το 2023, ενώ πιο πρόσφατα είχε ένα δίμηνο πέρασμα από την Καλαμάτα, από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2024. Προηγουμένως, είχε εργαστεί και στη Βέροια στην ίδια κατηγορία».
Τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια
Τέσσερις συνεχόμενες αναμετρήσεις εκτός έδρας θα δώσει ο Διαγόρας στον Α’ Όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2.
Μετά από το παιχνίδι της Κυριακής 13/10 με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ο «γηραιός» θα φιλοξενηθεί και από τον ΠΑΟΚ Β’, καθώς ο «γηραιός» ζήτησε να αλλάξει η έδρα του αγώνα, με τη διοργανώτρια αρχή να κάνει δεκτό το αίτημα και έτσι η αναμέτρηση θα γίνει με γηπεδούχο τη δεύτερη ομάδα του «δικέφαλου του βορρά». Θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με τον Ηρακλή και τον ΠΑΣ Γιάννινα που και αυτά είναι εκτός έδρας βάσει του προγράμματος.
Ο Διαγόρας «μετακόμισε» στην Αθήνα και στην ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αυτό θα γίνει τουλάχιστον για τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια. Έτσι, όπως διαμορφώνεται, βέβαια, το πρόγραμμά του θα βόλευε περισσότερο μία μετεγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη.
Όπως και να έχουν τα πράγματα οι «κυανέρυθροι» έχουν συγκεντρωθεί στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου που θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή, προκειμένου να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για να κατακτήσουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου