Αθλητικά

Φοίβος: Πεισμωμένοι για απαντήσεις, δύο οι απουσίες

Σε κάπως καλύτερη, αν και όχι ιδανική, κατάσταση απ’ ό, τι τον βρήκε η παραμονή του προηγούμενου παιχνιδιού του κόντρα στη Δόξα Καρδάμαινας, δείχνει να βρίσκεται ο Φοίβος ενόψει του αυριανού εκτός έδρας παιχνιδιού του με αντίπαλο τον Αστέρα Παστίδας, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Ο προπονητής Αγαπητός Αμπελάς μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Τάσου Φτάκλα, ο οποίος επανήλθε μετά τον τραυματισμό του, όπως και του Κέιντι Πούπα, που επέστρεψε από το ταξίδι του στο εξωτερικό.
Στον αντίποδα, εκτός επιλογών βρίσκονται οι τιμωρημένοι Αποστόλης Ανδρούτσο και Τόλης Καραγεωργίου.
Ως προς τα συμπεράσματα που άφησε πίσω του το 3-3 με τη Δόξα και εξαιρουμένης της παραμέτρου της διαιτησίας, για την οποία οι Κρεμαστενοί εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας θεωρώντας πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος, ο προπονητής τους έμεινε καθ’ όλα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, εκτιμώντας πως από πλευράς εμφάνισης έκαναν σημαντικό βήμα μπροστά, ταυτόχρονα όμως δεν άφησε ασχολίαστα αφ’ ενός την αδυναμία η ομάδα του να “καθαρίσει” τη νίκη από το πρώτο μέρος, όπου έχασε σημαντικές ευκαιρίες, αφ’ ετέρου δε τα ατομικά λάθη στην αμυντική συμπεριφορά, που εν τέλει κόστισαν δύο χαμένους βαθμούς.
Για την αυριανή δύσκολη αποστολή της Παστίδας, δεδομένου πως για βαθμούς “καίγεται” και ο Αστέρας, οι Κρεμαστενοί θέλουν να διατηρήσουν την αγωνιστικότητά τους, με δείξουν βελτίωση στις λεπτομέρειες και να φτάσουν στην πρώτη φετινή νίκη τους που θα τους “ξεμπλοκάρει” και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή τους για τη συνέχεια της πορείας τους.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου