Αθλητικά

Ιάλυσος: Θα είναι μάθημα είτε έτσι, είτε αλλιώς

Ως ένα χρήσιμο τεστ ωριμότητας και εξέλιξης των πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών με τους οποίους δουλεύει, αντιμετωπίζει ο προπονητής του Ιάλυσου Κώστας Καλημέρης το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον Κλεόβουλο.
Οι “τοξοβόλοι” ξεκίνησαν τη φετινή μεταβατική χρονιά τους εξαιρετικά, κερδίζοντας με ευκολία τα ματς με τους Ποσειδώνα Καρπάθου και Καλυμνιακό, ενώ τη 2η αγωνιστική απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στο Βάτι.
Μετά την αναμέτρηση με τον Διαγόρα, δεδομένου ότι οι συναντήσεις με τα ανέτοιμα συγκροτήματα της Καρπάθου και της Καλύμνου δεν ήταν εκ των πραγμάτων κριτήριο, παρά μόνο σε επίπεδο νοοτροπίας, το σημερινό ματς της Λίνδου κόντρα σε μία έμπειρη και καλή ομάδα που μπήκε στη διοργάνωση αψεγάδιαστα, δίνει στον Ιάλυσο την ευκαιρία να μετρήσει τις αγωνιστικές δυνάμεις του και τις πνευματικές αντοχές του στα πιο δύσκολα.
Οι “τοξοβόλοι” δεν θα κουβαλήσουν μαζί τους υπέρμετρο άγχος, καθώς το όποιο αποτέλεσμα θα το χρησιμοποιήσουν ως υλικό για την περαιτέρω δουλειά τους. Ο Κώστας Καλημέρης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σαντιάγκο Σόσα, ο οποίος στον αγώνα του Βατίου δέχθηκε χτύπημα στο αστράγαλο που παρότι δεν του έχει κοστίσει έναν σοβαρότερο τραυματισμό, παραμένει αρκετά επίπονο.
Όσο για τον Αντώνη Καλημέρη, επανήλθε από τον τραυματισμό του και η απόφαση για τη συμμετοχή του στην αποστολή θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου