Αθλητικά

Διαγόρας Βατίου: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Αντιμέτωπος με μία πρωτοφανή κακοδαιμονία, την οποία ο ίδιος αδυνατεί να θυμηθεί στα χρόνια που είναι προπονητής, συνεχίζει να βρίσκεται ο Γιάννης Καμπούρης.
Οι “κυανέρυθροι” της νότιας Ρόδου υποδέχονται αύριο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries τον Κλεάνθη και το απουσιολόγιό τους δεν έχει… άλλες σελίδες για να χωρέσει τα ονόματα των τραυματιών, οδηγώντας την ομάδα σε κάθοδο στο ματς με σχήμα εκτάκτου ανάγκης.
Εκτός επιλογών παραμένουν οι τραυματίες Μάριος Μπαϊρακτάρης και Μιχάλης Μόσχος, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να προλάβουν το ματς της 5ης αγωνιστικής με τον Φοίβο στην Κρεμαστή. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Σταύρος Μανίκαρος (κάταγμα στην κλείδα), με τον δικό του χρόνο πλήρους αποθεραπείας και προετοιμασίας να προσδιορίζεται σε περίπου τρεις εβδομάδες.
Στους παραπάνω προστέθηκε ο Βαγγέλης Καραγιάννης, που υπέστη θλάση στον προσαγωγό, ενώ πρόβλημα στο ίδιο σημείο αντιμετωπίζει και ο Νίκος Ταφάνι, με τη συμμετοχή του να παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.
Πλήγμα αποτελεί και η απουσία του Χρήστου Τσιώνη, ο οποίος δεν θα δώσει το παρών λόγω προσωπικού προβλήματος, ως δε μοναδικός διαθέσιμος τερματοφύλακας έμεινε ο Μανώλης Παπαβεργής, καθώς ο Γιώργος Κιουπάκης πονάει στη μέση.
Επιπλέον, ο Άρμπρι Νταϊλάνι χτύπησε στον αστράγαλο και θα αγωνιστεί τραυματίας. Η κατάσταση για τους Βατενούς προφανώς και δεν είναι ρόδινη, παρόλα τα κομβικά προβλήματα όμως ο Γιάννης Καμπούρης δεν χάνει την αισιοδοξία του, ποντάροντας τόσο στις ικανότητες των παικτών που θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος, όσο και στη δουλειά που έγινε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
Οι “κυανέρυθροι” δείχνουν αποφασισμένοι να βρουν επιπλέον κίνητρο μέσα από τις δυσκολίες και να φτάσουν στην πρώτη φετινή επιτυχία τους, μετά από δύο ισοπαλίες και μία ήττα, την προηγούμενη εβδομάδα στη Λίνδο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου