Αθλητικά

Άρης: Με Γκίκα και Πρέτσι στην αποστολή

Με τον Σέγκνις Πρέτσι αν όχι στη βασική ενδεκάδα, σίγουρα στην αποστολή και έτοιμο να βοηθήσει έστω και για λίγο είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί ο Άρης στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι του με τον Αστέρα Μασάρων, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Ο έμπειρος επιθετικός αποθεραπεύτηκε από το κάταγμα που υπέστη στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του, συμμετείχε στις προπονήσεις της εβδομάδας και δείχνει έτοιμος για την επιστροφή του, μία εβδομάδα νωρίτερα του αναμενόμενου.
Επιπλέον, ο προπονητής Γιάννης Αρχοντούλης μπορεί να αισθάνεται χαρούμενος και για τον Δημήτρη Γκίκα, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και τέθηκε ξανά στη διάθεσή του.
Ως εκ τούτου, ως μοναδικός απόντας λογίζεται πλέον μόνο ο Αντώνης Παρδαλός, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο βρισκόμενος εν αναμονή της διάγνωσης.
Ο Άρης, ο οποίος προέρχεται από δύο συνεχόμενα ισόπαλα αποτελέσματα με τον Α.Ο. Πυλίου και τον Ηρακλή Μαριτσών, αντιμετωπίζει το σημερινό παιχνίδι με τον νεοφώτιστο Αστέρα ως μια ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες, εννοείται χωρίς να υποτιμά τον αντίπαλό του.
Οι παγίδες που κρύβει ο αυριανός αγώνας είναι γνωστές στους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι περιμένουν από τον κόσμο τους να δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες του γηπέδου Αρχαγγέλου. Ανάλογη πρόσκληση έχει απευθύνει στους φιλάθλους της περιοχής και η διοίκηση του συλλόγου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου