Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Να επιστρέψει στις επιτυχίες

Στις εντός έδρας αναμετρήσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας επιστρέφει σήμερα Κυριακή ο Α.Σ. Ρόδος, καθώς στις 13:30 θα υποδεχθεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας την Ελλάς Σύρου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.
Τα «ελάφια» προέρχονται από δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλα, χωρίς σκορ, με αντίπαλο τον Αστέρα Σταυρού (εντός έδρας) και ηττήθηκαν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Μιλτιάδη (3-1), γι’ αυτό και μοναδικός τους στόχος στην σημερινή αναμέτρηση είναι η επιστροφή στα «τρίποντα».
Οι «πράσινοι» χρειάζονται την νίκη για να μην χάσουν άλλο έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο γνωρίζουν ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αφού η Ελλάς Σύρου διαθέτει καλή και έμπειρη ομάδα.
Ο προπονητής Χρήστος Τζίμας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του συγκέντρωση, αγωνιστική πειθαρχία και πάθος από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, προκειμένου ο Α.Σ. Ρόδος να επιβάλει τον ρυθμό του, για να οδηγηθεί στην νίκη.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι στο στρατόπεδο των «ελαφιών» υπάρχουν ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, με τον νεαρό τεχνικό να καταλήγει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στην Ελλάς Σύρου λίγο πριν από την σέντρα της αναμέτρησης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου