Αθλητικά

Πολλά σεμινάρια για μαθητές στην Historica!

Η μεγάλη ποδηλατική γιορτή, η αγαπημένη συνήθεια του Οκτωβρίου επιστρέφει στη Ρόδο! Η 6η Historica είναι εδώ και έτοιμη να σας ταξιδέψει με τους… τροχούς της, στην ιστορία των κλασικών ατσάλινων ποδηλάτων. Στη Ρόδο, οι εμπνευστές της διοργάνωσης (Γιώργος Βογιατζής, Μιχάλης Καρπαθάκης και Νεμρά Μπάστιαλη) φιλοδοξούν να συμπαρασύρουν και να μοιραστούν με τους λάτρεις των πεντάλ την απόλυτη ποδηλατική εμπειρία, συνδυάζοντας την άθληση, με τον πολιτισμό. Το καλεντάρι του ποδηλατικού φεστιβάλ είναι γεμάτο δράσεις και εκπλήξεις για άτομα κάθε ηλικίας.
Σε συνεργασία με το γραφείο της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Ρόδο, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το σεμινάριο οδικής συμπεριφοράς από την Τροχαία και της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, το οποίο κάθε χρόνο περιλαμβάνεται στις δράσεις της Historica. Τα σεμινάρια θα γίνουν στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης (νέα πτέρυγα Νεστορίδειου Μελάθρου).
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ HISTORICA
Η 6η Historica θα ανοίξει τις… πύλες της (από 14 έως 24 Οκτωβρίου) και ο καθένας μπορεί να μάθει όλα τα χρήσιμα στοιχεία για το μεγάλο ποδηλατικό ραντεβού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να… πληκτρολογήσετε www.historica.gr και θα βρεθείτε μπροστά σε μία σύγχρονη ιστοσελίδα με όλες τις πληροφορίες, το πρόγραμμα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Οι διοργανωτές της Historica προετοιμάζονται πυρετωδώς για να προσφέρουν νέες εκπλήξεις, μεγάλες συγκινήσεις και στιγμές από το σπουδαίο παρελθόν της Ρόδου στην ποδηλασία. Στην προσπάθεια αυτή θα βρίσκονται δίπλα όλοι οι φορείς του νησιού, αφού ο αθλητικός τουρισμός και η προβολή της Ρόδου μέσω της σπουδαίας ποδηλατικής ιστορίας είναι ένα από τα σημαντικά κομμάτια της 6ης Historica, που θα γυρίσει τα ρολόγια πολλά χρόνια πίσω και θα θυμίσει τις αξέχαστες στιγμές του αθλήματος στο νησί.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου