Τοπικές Ειδήσεις

Συνελήφθη για παράβαση του Κ.Ο.Κ 29χρονος αλλοδαπός στην Κω και βρέθηκε πως έμενε παράνομα στη χώρα

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο. Την 11-10-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 17χρονος ημεδαπός γιατί έπειτα από έλεγχο και έρευνα που έγινε στην κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -29-γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, -3- ζυγαριές ακριβείας και -1305- ευρώ.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στην Κω. Την 11-10-2024 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του ΤμήματοςΤροχαίας Κω, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς άδεια ικανότητας. Επίσης προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω.

Την 12-10-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου