Τοπικές Ειδήσεις

Σημαντική η συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ σε Κω και Κάλυμνο

Άνοιξαν από τις 7 το πρωί οι κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ  και την τελική μάχη που δίνουν οι Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας για την ηγεσία του κόμματος.

Οι πρώτοι ψηφοφόροι έκαναν την εμφάνισή τους από νωρίς, ενώ επικρατεί αισιοδοξία, ότι η συμμετοχή και αυτή την φορά, θα είναι μεγάλη.

Υπενθυμίζεται πως δικαίωμα ψήφου έχουν μόνον όσοι ψήφισαν στον πρώτο γύρο της 6ης Οκτωβρίου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, ενώ για την ταυτοποίησή τους απαιτείται η επίδειξη στην εφορευτική επιτροπή αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης νέου τύπου.

Στην Κω βρέθηκε και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης, για να ψηφίσει.

“Σήμερα ολοκληρώνεται μια εσωκομματική προεκλογική διαδικασία που υπήρξε υπόδειγμα για τα πολιτικά ήθη της χώρας.  Προχωράμε με αισιοδοξία. Από αύριο ξεκινάμε με επιμονή με πείσμα για τη δημιουργία της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης  Της παράταξης που θα ανατρέψει τη σημερινή κυβέρνηση που θα αποκαταστήσει τις αδικίες  σε βάρος του λαού μας σε βάρος της μεσαίας τάξης σε βάρος των χαμηλοσυνταξιούχων όλων των χαμηλόμισθων σε βάρος των νησιωτών μας , Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε και έχουμε ευθύνη για αυτό”  δήλωσε ο κ. Γιώργος Νικητιάδης.

“Είναι μια σημαντική ημέρα για το ΠΑΣΟΚ η σημερινή . Από αυτή την εκλογική διαδικασία ο κεντροαριστερός χώρος βγαίνει κερδισμένος, Το αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας θα είναι αυτό που θα καθορίσει  και την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα. Η σημμετοχή στην εκλογική διαδικασία είναι εξαιρεετικά σηγμαντική”,  δήλωσε η κ. Κατερίνα Γαβαλά.

Όπως τόνισε η κ.  Γαβαλά μέχρι τις 13:37 είχαν ψηφίσει στο εκλογικό κέντρο της πόλεως Κω 222 άτομα. Ακόμη τόνισε πως δεν υπάρχει αποχή μεγάλη στην Κω και το ίδιο συμβαίνει και στην Κάλυμνο.

Πηγή: vimatisko.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου