Τοπικές Ειδήσεις

Μητσοτάκης: Θα λειτουργήσει δημοτικό πρατήριο καυσίμων στο Αγαθονήσι

Ιδιαίτερη σημασία στη σημερινή ανάρτηση του Πρωθυπουργού έχει η αναφορά που κάνει στο Αγαθονήσι. Όπως υπογράμμισε θα λειτουργήσει δημοτικό πρατήριιο καυσίμων. Αναφέρει τα εξής:

Από τα μικρά που όμως κάνουν τη διαφορά: στο ακριτικό Αγαθονήσι, ένα πανέμορφο κομμάτι ελληνικής γης στο Ανατολικό Αιγαίο, θα επαναλειτουργήσει το δημοτικό πρατήριο καυσίμων, υψίστης σημασίας υποδομή για τη διαβίωση των ντόπιων κατοίκων, τον τουρισμό, αλλά και την Εθνική Άμυνα. Από τον Ιούλιο που είχε λήξει η μίσθωση του πρατηρίου, όποιος χρειαζόταν καύσιμα έπρεπε να πάει στην κοντινή Σάμο για να προμηθευτεί. Ο δήμαρχος Αγαθονησίου Ευάγγελος Κόττορος πήρε ζεστά το θέμα και με τη συνδρομή του Υφυπουργού Εσωτερικών βρέθηκε λύση. Υπογράφηκε νέα μίσθωση και είναι θέμα χρόνου να ανοίξει πάλι το δημοτικό πρατήριο.

Πηγή: protothema.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου