Τοπικές Ειδήσεις

Γ. Νικητιάδης από Κω: Ξεκινάμε δυνατά για την αλλαγή πορείας της χώρας

Εφαλτήριο για ένα νέο ξεκίνημα για τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε την επόμενη μέρα των εσωκομματικών εκλογών ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του Κόμματος και τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, σε δήλωση του αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. Ο κ. Νικητιάδης υπογράμμισε παραλλήλως πως έφτασε η στιγμή το ΠΑΣΟΚ να καταθέσει τη νέα κυβερνητική εναλλακτική πρόταση για τη χώρα που θα αποκαταστήσει τις αδικίες τις οποίες επέβαλε η λανθασμένη πολιτική της ΝΔ. Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ψήφισε στην Κω το μεσημέρι της Κυριακής 13 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Νικητιάδης δήλωσε :

«Σήμερα ολοκληρώνεται μία εκλογική εσωκομματική διαδικασία που αποτελεί υπόδειγμα για τα πολιτικά ήθη της χώρας μας. Αύριο ξεκινάει μία καινούργια μέρα για έναν αγώνα για τη δημιουργία της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, που θα αποτελέσει τη νέα εναλλακτική κυβερνητική πρόταση. Της παράταξης που θα αποκαταστήσει τις αδικίες που έχουν συντελεστεί τα τελευταία χρόνια σε βάρος της μεσαίας τάξης, σε βάρος των χαμηλόμισθων, τω συνταξιούχων, σε βάρος των νησιών μας, σε βάρος των περισσότερων εκφάνσεων της καθημερινής μας ζωής. Ξεκινάμε αύριο δυνατά, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε και έχουμε ευθύνη για αυτό.»

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου