Ειδήσεις

Δένδιας: Δεν σκέφτομαι να γίνω Πρόεδρος της Δημοκρατίας

«Απέχω από αυτή τη συζήτηση, η οποία εκτός όλων των άλλων είναι και άκαιρη. Η χώρα έχει Πρόεδρο, όπως έχει κατ’ επανάληψιν δηλώσει και ο πρωθυπουργός. Σε ό,τι με αφορά, αυτό το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι δεν περιλαμβάνεται στις προθέσεις μου», απαντά στην Καθημερινή ο Νίκος Δένδιας σε ερώτηση για το εάν θα αποδεχόταν τυχόν πρόταση για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο υπουργός Αμυνας ρωτήθηκε, επίσης, αν πιστεύει ότι ο Πρόεδρος της Dηµοκρατίας πρέπει να προέρχεται από άλλον πολιτικό χώρο από αυτόν του κυβερνώντος κόµµατος. «Αυτό το οποίο πιστεύω είναι ότι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας πρέπει να είναι ένα πρόσωπο ευρύτερης πολιτικής και κοινωνικής αποδοχής», απάντησε.

Όσον αφορά τη σχέση του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Δένδιας ανέφερε προς πρόκειται για «σχέση πρωθυπουργού με υπουργό της κυβέρνησής του. Ο κ. Μητσοτάκης με επέλεξε».
Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απουσία Καραμανλή, Σαμαρά και Μεϊμαράκη από τον εορτασμό για τα 50 χρόνια της Ν.Δ., ο κ Δένδιας σημείωσε ότι «Δεν δικαιούμαι να σχολιάσω επ’ αυτού».

Πηγή: Reporter.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου