Τοπικές Ειδήσεις

Συνελήφθη 28χρονος για κατοχή ναρκωτικών

Την 12-10-2024 το βράδυ συνελήφθη στο λιμένα της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Ελέγχου Διαβατηρίων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 22χρονη αλλοδαπή γιατί επέδειξε – έκανε χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων (θεώρηση-visa). Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Την 13-10-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 28χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2,1- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Την 12 και 13-10-2024 πρώτες πρωινές συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου και Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, δύο 53χρονοι αλλοδαποί και δύο ημεδαποί ηλικίας 39 και 44 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου, κατά περίπτωση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου