Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδου Shotokan Karate: Σπουδαίες διακρίσεις στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Κάτι παραπάνω από εξαιρετική ήταν η παρουσία των αθλητών και των αθλητριών του Α.Σ. Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών που έγινε στην Αθήνα.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες ξεχώρισαν, κατακτώντας μετάλλια και σπουδαίες διακρίσεις, με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον σύλλογο να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα που εκπροσώπησε τον σύλλογο μας στο Πανελλήνιο Κύπελλο Έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών, που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων στις 5 και 6/10/2024.
Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:
-Ελευθέριος Αναγνώστης, 10 ετών, 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στο KUMITE Παίδων και 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στα ΚΑΤΑ Παίδων.
-Αθανασία Σταυριανάκη, 12 ετών, 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στα ΚΑΤΑ Κορασίδων και 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο KUMITE Κορασίδων.
-Δέσποινα Σταυριανάκη, 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στο KUMITE Νεανίδων.
-Ελένη Πετρά, 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο KUMITE Νεανίδων.
-Νεφέλη Δουλγέρη, 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στα ΚΑΤΑ Νέων Γυναικών και 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στο KUMITE Νέων Γυναικών.
Σύνοδος προπονητής της ομάδας ήταν ο Πέτρος Σταυριανάκης. Ο προπονητής τους Βαγγέλης Νικητάρης τους συγχαίρει και τους εύχεται και εις ανώτερα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου