Για νέο αέρα, για το καλό της ομάδας, κάνει λόγο σε επιστολή της η “Κακιά Σκάλα”.
Αναφέρεται βασικά στο μεγαλομέτοχο Κάλλιστο Διακογεωργίου, για τα περί παραχώρησης των μετοχών του και στη συνέχεια στον ομόλογο του Αντώνη Μαρτίνη, προκειμένου να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις ούτως ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να έρθει η ηρεμία στην ομάδα και να “ανάψει” το πράσινο φως της διαδοχής.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:
«Ο Σ.Φ.Ρ. Κακιά Σκάλα με αφορμή τις τελευταίες ανακοινώσεις του κ. Κάλλιστου Διακογεωργίου στα Μ.Μ.Ε της πόλης μας θέλει να αναφέρει τα εξής:
1. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα υποδείξουμε στον κ. Διακογεωργίου που θα παραχωρήσει τις μετοχές του φυσικά χωρίς να ζητήσει αντίτιμο.
2. Αφού το θέλημα του είναι να παραχωρήσει τις μετοχές του ας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση έτσι ώστε να τον προσεγγίσουν οι όποιοι ενδιαφερόμενοι.
3. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχει τις γνώσεις για να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε η αγαπημένη μας και αγαπημένη του ομάδα, να βρει το δρόμο της, την ηρεμία της και να πάει εκεί που της αξίζει.
4. Γνωρίζουμε επίσης ότι επίκειται μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Παρακαλούμε λοιπόν οι όποιες κινήσεις να γίνουν όσο το δυνατόν συντομότερα και από τους δύο μεγαλομετόχους.
5. Ελπίζουμε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος αφού ο στόχος και της επόμενης χρονιάς πρέπει να είναι και πάλι η άνοδος της κατηγορίας από το νέο διοικητικό σχήμα.
Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να προχωρήσουμε με νέο αέρα για το καλό της ομάδας μας.
Το Δ.Σ. της “Κακιάς Σκάλας”»
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/na-min-chathi-allos-chronos/